Nie jest przypalony, tylko na zdjęciu tak wyszedł. I podstępnych rodzynek też chyba w nim nie ma, ani innych śmieci. Jeśli na spodzie nie ma ciasta, tylko jest to sama masa serowa to biorę. Dla mnie niejadalny jest sernik na cieście, z rodzynkami i mokrą pianą z białka, błeee.
W sensie w porównaniu do takiego z dobrej cukierni zrobionego przez zawodowego cukiernika? A jak Ci się wydaje? :)
Ty nie sernik kochasz tylko cukier..
Pewnie to zasadzka, a w środku rodzynki.
@vst_vst W jakiej temperaturze go pieczecie, że taki brązowiutki? ;)
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 11 marca 2023 o 22:03
Taki przepieczony to nie, dzięki
Przypalony, niestety będzie niesmaczny
Lubię taki sernik, ale daję minus za żebractwo.
Wyglada na spalony. Jak już muszę to poproszę kawałek z samego środka. Ps. Minus za żebranie...
Sernik od tyłu to kinres.
A autor żebroplusowego demota od tyłu to jest je*any.
Te, autor. Weź no mi wytlumacz co ten sernik ma wspólnego z demotami? Minus oczywiście za żebractwo.
Nie jest przypalony, tylko na zdjęciu tak wyszedł. I podstępnych rodzynek też chyba w nim nie ma, ani innych śmieci. Jeśli na spodzie nie ma ciasta, tylko jest to sama masa serowa to biorę. Dla mnie niejadalny jest sernik na cieście, z rodzynkami i mokrą pianą z białka, błeee.
a rodzynki są? Sernik bez rodzynek to jak wegańskie mięsko
@Puolalainen ten bez sera to jak kotlety bez miesa
mogę go zjeść ale ma nie być rodzynek
W sensie w porównaniu do takiego z dobrej cukierni zrobionego przez zawodowego cukiernika? A jak Ci się wydaje? :)
Ty nie sernik kochasz tylko cukier..