Demotywatory.pl

Menu Szukaj
+
133 136
-

Zobacz także:


Q Qbikkkk
+10 / 12

Najgorsze jest to, ze idac do knajpy nie wiesz na czym podadza danie (chyba, ze znasz miejscowke).
Jak bylem w Rzymie niedawno to dostalismy na aluminiowych patelniach rodem z PRLu. Dostali za to 1 gwiazdke bo to wygladalo obrzydliwie.

Odpowiedz
O Ochrety
+2 / 2

@Qbikkkk Można pytać za każdym razem, tylko to męczące...

7 777pawel
+7 / 7

Niby kto się zachwycał? Przecież to same zdjęcia zza granicy, najprawdopodobniej z Ju Es EJ. Wiadomo nie od dziś,że tam "głupie ludzie" :)

Odpowiedz
A adamis62
+6 / 6

@777pawel , u nas też takich nie brakowało.

7 777pawel
+1 / 1

@adamis62
Ja nie spotkałem się w Polsce z takimi wymysłami. Na szczęście:)

A adamis62
0 / 0

@777pawel, ja raz dostałem jajecznicę na patelni. To było w Krakowie, i nie było wcale takie głupie, bo dłużej była ciepła.

7 777pawel
+3 / 3

@adamis62
Tego akurat nie uznaje za coś ekstrawaganckiego:)
Tutaj mamy przerost formy nad treścią. Pozdrawiam:)

A adamis62
+3 / 3

Gdyby kelner zaskoczył mnie takim czymś poprosił bym o podanie w normalny sposób, albo bym wstał i wyszedł.

Odpowiedz
E El_Polaco
+6 / 6

Mnie to nigdy specjalnie nie obchodziło. Wręcz unikam takich miejsc, bo to oznacza, że będzie drogo. Liczy się jakość, ilość i cena.

Odpowiedz
M michalSFS
+1 / 1

@El_Polaco
Ja nie unikam, bo i tak nie spotkałem. Nie jest to chyba szczególnie popularne. To raczej trzeba specjalnie takich restauracji szukać.

Zmodyfikowano 2 razy Ostatnia modyfikacja: 27 January 2024 2024 15:21

A Agitana
+2 / 4

W sztuce jak ktos stworzy cos nowego, to jest to cos wybitnego. Nastepcy ktorzy to nasladuja, tworza kicz.

Odpowiedz
S sand01man
+5 / 5

To jest dla "influjencerów".
Patrzta...schabowy na patelni, ziemniaki na kielni...a surówka na pustaku. Nie to co wy na plebejskiej ceramice żrecie.

Odpowiedz
M mam2koty
0 / 4

Nie lubię chodzić do nowych modnych w mieście miejsc. Wolę sprawdzone lokale. W jednej z nowych karczm w mieście jedzenie było pyszne, fakt - ale podawano je w drewnianych korytkach, co do których nie mam nigdy pewności, że są faktycznie czyszczone po użyciu w przeciwieństwie do zwykłych najtańszych białych talerzy. Smakowałoby równie dobrze, a przynajmniej wiedziałabym, że jem z czystego, a nie z drewienka, które nigdy nie było dokładnie domyte.

Odpowiedz
A Amper80
+1 / 1

Może te buty swoim "aromatem" podkreślają zapach potrawy XDDD

Odpowiedz