Demotywatory.pl

Menu Szukaj

A potem zdziwieni, że dobry makaron w zwykłej knajpie kosztuje 50 zł

www.demotywatory.pl
+
247 253
-

Zobacz także:


T Tomasz1977
+4 / 4

ale "ręcznie wytwarzane" "kraftowe" a ja wolę produkcję masową

Odpowiedz
K KonradKlark
-5 / 9

Założe się o cały swój majatek, ze żaden z tych kraftoexpertow nierozpozna makaronu jaki im dam do zjedzenia... A te glupki w restauracjach, mowię o oatoturystach, to dostana g...o z torebki a kelner powie ze to specjalnie szef kuchnibzrobil, to sue beda podniecac. A rachunek? Cyk 50e za 100g makaronu hahahahahha

Odpowiedz
A Albandur
-1 / 1

@KonradKlark rozróżni, rozróżni sam robię to wiem ze świeżego makaronu z niczym nie pomylisz. Niemniej 5 dych to przesada, makaron to jedna z najprostszych rzeczy w kuchni także po 3-5 razach masz już w tym perfekcje a składniki czyli mąka i 2 jajka na 200g porcji to grosze

K konto usunięte
-1 / 1

@KonradKlark
Pisz trochę wolniej, bo aż oczy szczypią.

samodzielny68
0 / 0

Vaffanculo! Questo non è pastasciutta, ma una porcheria cinese (o giappanese, non che me ne freghi un cazzo)!

Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 11 February 2024 2024 15:03

Odpowiedz
K KonradKlark
0 / 0

@Albandur No wlasnie... Jajka... Potrzebne w makaronie jakrybie ręcznik. Tez sam robie i baaaaardzo rzadko dodaję jajka. Żółtko w sumie jak już. Miałem już gosci smakoszy, jacy to oni są "znafcy". Mozna pomylić, oj mozna :)

Odpowiedz
A Albandur
-1 / 1

@KonradKlark no jeżeli nie docenili makaronu który zrobiłeś beż jajek to wina leży po twojej stronie

A adamis62
0 / 4

Makaron to makaron. Robienie z tej banalnej potrawy czegoś czym nie jest, to pretensjonalne nadęcie.
Albo al dente.
Albo jakoś tak.

Odpowiedz