Założe się o cały swój majatek, ze żaden z tych kraftoexpertow nierozpozna makaronu jaki im dam do zjedzenia... A te glupki w restauracjach, mowię o oatoturystach, to dostana g...o z torebki a kelner powie ze to specjalnie szef kuchnibzrobil, to sue beda podniecac. A rachunek? Cyk 50e za 100g makaronu hahahahahha
@KonradKlark rozróżni, rozróżni sam robię to wiem ze świeżego makaronu z niczym nie pomylisz. Niemniej 5 dych to przesada, makaron to jedna z najprostszych rzeczy w kuchni także po 3-5 razach masz już w tym perfekcje a składniki czyli mąka i 2 jajka na 200g porcji to grosze
@Albandur No wlasnie... Jajka... Potrzebne w makaronie jakrybie ręcznik. Tez sam robie i baaaaardzo rzadko dodaję jajka. Żółtko w sumie jak już. Miałem już gosci smakoszy, jacy to oni są "znafcy". Mozna pomylić, oj mozna :)
Najlepszy makaron robi moja mama :)
Odpowiedzale "ręcznie wytwarzane" "kraftowe" a ja wolę produkcję masową
OdpowiedzZałoże się o cały swój majatek, ze żaden z tych kraftoexpertow nierozpozna makaronu jaki im dam do zjedzenia... A te glupki w restauracjach, mowię o oatoturystach, to dostana g...o z torebki a kelner powie ze to specjalnie szef kuchnibzrobil, to sue beda podniecac. A rachunek? Cyk 50e za 100g makaronu hahahahahha
Odpowiedz@KonradKlark rozróżni, rozróżni sam robię to wiem ze świeżego makaronu z niczym nie pomylisz. Niemniej 5 dych to przesada, makaron to jedna z najprostszych rzeczy w kuchni także po 3-5 razach masz już w tym perfekcje a składniki czyli mąka i 2 jajka na 200g porcji to grosze
@KonradKlark
Pisz trochę wolniej, bo aż oczy szczypią.
Fascynujące.
Vaffanculo! Questo non è pastasciutta, ma una porcheria cinese (o giappanese, non che me ne freghi un cazzo)!
Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 11 February 2024 2024 15:03
OdpowiedzMakaronik!
Odpowiedz@Albandur No wlasnie... Jajka... Potrzebne w makaronie jakrybie ręcznik. Tez sam robie i baaaaardzo rzadko dodaję jajka. Żółtko w sumie jak już. Miałem już gosci smakoszy, jacy to oni są "znafcy". Mozna pomylić, oj mozna :)
Odpowiedz@KonradKlark no jeżeli nie docenili makaronu który zrobiłeś beż jajek to wina leży po twojej stronie
Makaron to makaron. Robienie z tej banalnej potrawy czegoś czym nie jest, to pretensjonalne nadęcie.
OdpowiedzAlbo al dente.
Albo jakoś tak.