Demotywatory.pl

Menu Szukaj
+
151 160
-

Zobacz także:


A AGATAXA
+10 / 18

Taka pokrojona w kosteczkę słonina, mocno zrumieniona i lekko przypalona, czyli skwarki. Komuś już cieknie ślinka ?
Kaszanka trochę przypalona też jest smaczniejsza, bardziej chrupiąca

Odpowiedz
P profix3
+5 / 11

Że nikt na to nie wpadł - CUKIER - robi się wtedy karmel.

Odpowiedz
P PanBoss
-1 / 7

karmel z tego co się orientuję i czasami robię to rozpuszczony cukier .. przypalony jest gorzki, może dlatego nikt na to nie wpadł

R Rob116
+4 / 6

A tosty? Czemu nikt nie wspomniał o tostach :D

A adamis62
+1 / 1

@Mirimar, kupując chleb zawsze wybieram ten najciemnjszy.

M Mirimar
+1 / 1

@adamis62 robię tak od zawsze :)

I Iasafaer
+2 / 2

Wszystko :)
Jest to bowiem źródło tzw piątego smaku umami pod warunkiem, że nie przesadzimy z tym przypaleniem.

Odpowiedz
A adamis62
0 / 0

Placki ziemniaczane, naleśniki, a poza tym chyba wszystko, co się smaży.

Odpowiedz