Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj
+
1097 1211
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
P paulina95ck
+20 / 22

Można odciąć górę ciasta, skruszyć i zrobić posypkę, którą nałożysz na ciasto w czekoladzie.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M MrFajfus06
+4 / 6

Pokazujesz, jak nawet po rozczarowaniu, sytuacja wcale nie jest taka zła... ;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar aberis
+3 / 13

No właśnie, w połowie pracy robić fotę i nazwać to rozczarowaniem... Migdały się miały same nasypać a ciasto wyrównać i posmarować polewą czekoladową?:)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar RedRad
+6 / 6

No, fakt, ktoś tu się po prostu troszke za szybko rozczarowuje ;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Qrvishon
+7 / 7

Ale nie możesz narzekać że ci ciasto nie urosło.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar desajt
+1 / 1

wystaczylo go obrucic na pergamin(jak nie posiadasz to natluszczony paier) jak troszke przestygnie czyli 10minut po wyjecie i sam by sie uformowal

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar OneBoy
+2 / 4

"Można zjeść ciastko i miec ciastko"

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
X xXAdammadaXx
-2 / 2

Dodaj to na zlot fanowski LOTR jako góra przeznaczenia ;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar RedRad
+7 / 7

Jak dla mnie, to murzynek, ale spoko :P

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar FoLeY
+2 / 2

Sernik HAHAHAAHA!

Odpowiedz Komentuj obrazkiem

Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 17 stycznia 2012 o 16:02

Z ZeebaEata
+3 / 3

No cóż, dla mnie rozczarowanie jest spowodowane głównie tym, że rzeczywistość jest do bani, ale może to różnie... :P
A ciasto na pewno wyszłoby smaczne gdyby je dokończyć.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S Shotomi
+4 / 6

Na przyszłość zacznij 'nakuwać' ciasto np patyczkiem, wtedy nie puchnie tak jak to widać na tym zdjęciu;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar kochanicadziedzica
-2 / 12

Powodzenia z nakłuwaniem płynnego ciasta przed wstawieniem do piekarnika. :P

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar EditionAnd
+5 / 5

kochanicadziedzica chyba łatwo było się domyślić, że chodzi o nakłuwanie ciasta w trakcie pieczenia, w etapie końcowym. Ale nie, jednak nie było łatwo się domyślić...

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar kochanicadziedzica
-1 / 1

A słyszałeś o tym, że zazwyczaj żeby ciasto nie opadło i nie wyszedł zakalec, nie powinno się otwierać piekarnika w trakcie pieczenia?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Szeri
+1 / 1

Nastepnym razem gdy bedziesz piekla/piekl/czy kim tam jestes ciasto to gdy wyciagniesz je z piekarnika przeloz je na tales o zblizonej do tortownicy srednicy

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Szeri
0 / 0

i koniecznie zdejmij tortownice z ciasta inaczej j

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
N norb85
+3 / 3

Zgłodniałem.................ciesz się, że zakalec nie wyszedł.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Fantyna
0 / 2

Ale superski WULKAN!!! Poważnie - zrób czarna i czerwoną polewę albooo... czerwona polewę i czarna kruszonkę i zrób lawę i skały:D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem

Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 17 stycznia 2012 o 13:23

avatar FoLeY
0 / 0

czemu minusujecie? Dobry pomysł

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar boorner
+4 / 4

student i tak by zjadl i jeszcze o dokladke ladnie by poprosil

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Szymek1990
+2 / 2

Bo nie ważne jak wygląda, byle był jadalnyxD

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K kondziu7
+1 / 1

Dodane za dużo proszku do pieczenia . i prawdopodobnie zła temperatura pieczenia

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
I icegirl
0 / 0

Ciesz się że nie wyszedł Ci zakalec ;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D DamaKaro
0 / 0

Jak się zrobiło, tak wyszło. :>

Odpowiedz Komentuj obrazkiem