~biala89 20 kwietnia 2014 o 13:02 0 / 0 Nie przepis, tylko składniki. A jak zrobić galarete bym chciała się dowiedzieć. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~Żelisław_Świąteczny 20 kwietnia 2014 o 23:32 +1 / 1 Kup paczkę żelatyny w markecie i przeczytaj sposób użycia...i już! Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~mlio 20 kwietnia 2014 o 8:26 -1 / 3 Nie no i na pewno w czasie scinania sie tej galarety w ogóle nie przelazły bakterie z tych skorup. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
urbanauta 20 kwietnia 2014 o 16:17 +5 / 5 Albo zanurzyć na chwilę we wrzątku, co za problem. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
O ouroboros 21 kwietnia 2014 o 12:25 +1 / 1 http://www.tipy.pl/tag55213,galaretka-w-skorupkach.html Odpowiedz Komentuj obrazkiem
dobre dobre
Przydałby się przepis :)
masz na obrazku
Nie przepis, tylko składniki. A jak zrobić galarete bym chciała się dowiedzieć.
Kup paczkę żelatyny w markecie i przeczytaj sposób użycia...i już!
Nie no i na pewno w czasie scinania sie tej galarety w ogóle nie przelazły bakterie z tych skorup.
Przecież możesz je najpierw umyć.
Albo zanurzyć na chwilę we wrzątku, co za problem.
http://www.tipy.pl/tag55213,galaretka-w-skorupkach.html