Bardzo zdrowe szczególnie ze jabłko jest pryskane około 20 razy w ciągu swojego dojrzewanie (czyli od kwiatka do owocu) aby nie miało żadnej parchy na skorce bo klient nie kupi takiego jablka wiec naprawde smacznego sama chemia, a pozniej ze choroby sa. wiec jablka to tylko z wlasnego ogorodka gdzie albo sa nie pryskane albo opryskane bylo 1-2 razy tak dla wlasnego zdrowia
http://img.sadistic.pl/pics/6e89f6918e41.gif
Jakim cudem dostało się to na główną ?
A celuloza ze skórki? Wpływa korzystnie na trawienie, więc nadal jest zdrowe :)
@Stomka my wypluwamy skórki
Bardzo zdrowe szczególnie ze jabłko jest pryskane około 20 razy w ciągu swojego dojrzewanie (czyli od kwiatka do owocu) aby nie miało żadnej parchy na skorce bo klient nie kupi takiego jablka wiec naprawde smacznego sama chemia, a pozniej ze choroby sa. wiec jablka to tylko z wlasnego ogorodka gdzie albo sa nie pryskane albo opryskane bylo 1-2 razy tak dla wlasnego zdrowia