Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj
+
164 196
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
O ornitolog_Lechista
-4 / 4

Tylko te szparagi... nie są pewnie nafaszerowane mięsem w marynacie alkoholowej.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Gambini
+1 / 11

Ciekawe co filetowała tym nożem?
Tak prawiczki, zauważyłem nóż do filetowania, bo piersi mam na co dzień.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A Andrzej445
0 / 0

@Gambini nie idzie się napatrzeć/nadotykać piersi na zapas

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
N NajSuper
+4 / 8

Przed położeniem na talerz kotleta powinno się położyć na papierowy ręcznik żeby obciekł z tłuszczu. Ona to chyba gotować nie umie .

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar ~wrac
+1 / 1

@NajSuper na papierowy ręcznik, to można szklankę odstawić... a to wygląda na steka z polędwicy wołowej i powinien rzeczywiście odpocząć przed podaniem na np. jakiejś kratce żeby soki się równomiernie rozeszły... niemniej jednak jak widać na załączonym obrazku stek nie jest osamotniony a jak wiadomo czasem okazja drugi raz może się nie przytrafić...

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar ChikoChiru
+4 / 4

Trochę cieknie z tego mięsa...

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Wolfi1485
-1 / 3

Zielone szparagi, mniam :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Q Qbey
-1 / 1

A gdzie ziemniaki?!

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
F futro96
0 / 0

u nas paczka asparagusa to tak 1:50£ - 2:50£ ale smazony z czarnym pieprzem i parmezanem Na salatke do obiadu PYCHA . szkocja

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
C czarny147
0 / 0

Nie wiem gdzie Ty szparagi kupujesz, ale powiem Ci jedno - przeplacasz. Anglia

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar ~PPPWWWKKK
0 / 0

Chyba wyglądają!!!

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar ~chipser
0 / 0

Brakuje tylko piwka do kompletu.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem