@NajSuper na papierowy ręcznik, to można szklankę odstawić... a to wygląda na steka z polędwicy wołowej i powinien rzeczywiście odpocząć przed podaniem na np. jakiejś kratce żeby soki się równomiernie rozeszły... niemniej jednak jak widać na załączonym obrazku stek nie jest osamotniony a jak wiadomo czasem okazja drugi raz może się nie przytrafić...
oo jedzenie, nie zauważyłem
Tylko te szparagi... nie są pewnie nafaszerowane mięsem w marynacie alkoholowej.
Ciekawe co filetowała tym nożem?
Tak prawiczki, zauważyłem nóż do filetowania, bo piersi mam na co dzień.
@Gambini nie idzie się napatrzeć/nadotykać piersi na zapas
Przed położeniem na talerz kotleta powinno się położyć na papierowy ręcznik żeby obciekł z tłuszczu. Ona to chyba gotować nie umie .
@NajSuper na papierowy ręcznik, to można szklankę odstawić... a to wygląda na steka z polędwicy wołowej i powinien rzeczywiście odpocząć przed podaniem na np. jakiejś kratce żeby soki się równomiernie rozeszły... niemniej jednak jak widać na załączonym obrazku stek nie jest osamotniony a jak wiadomo czasem okazja drugi raz może się nie przytrafić...
Trochę cieknie z tego mięsa...
Zielone szparagi, mniam :)
A gdzie ziemniaki?!
u nas paczka asparagusa to tak 1:50£ - 2:50£ ale smazony z czarnym pieprzem i parmezanem Na salatke do obiadu PYCHA . szkocja
Nie wiem gdzie Ty szparagi kupujesz, ale powiem Ci jedno - przeplacasz. Anglia
Chyba wyglądają!!!
Brakuje tylko piwka do kompletu.