L Lewakokiller 6 lipca 2017 o 2:01 +1 / 5 Źle nacięty i za sucha góra ciasta, przed włożeniem do piekarnika. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S slagen 6 lipca 2017 o 8:48 +3 / 3 Piętka, jeszcze gorąca, i grubo masła :) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~he_he 6 lipca 2017 o 11:23 +1 / 1 mam taki widok na żywo średnio 1x w tygodniu ... piękny to byłby podpłomyk na liściu kapusty z własnego pieca opalanego drewnem.... Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Już czuję ten zapach...
Źle nacięty i za sucha góra ciasta, przed włożeniem do piekarnika.
Piętka, jeszcze gorąca, i grubo masła :)
mam taki widok na żywo średnio 1x w tygodniu ... piękny to byłby podpłomyk na liściu kapusty z własnego pieca opalanego drewnem....
Ja tam wolę chleb gotowany.