~Trojan86 11 października 2017 o 15:19 +4 / 4 Coś tam faktycznie czytałem żeby wieprzowine trzymac w sosie z godzine przed upieczeniem. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~JA_________________ 11 października 2017 o 16:44 +2 / 2 Układa się w brytfance. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~he_he 11 października 2017 o 17:37 +1 / 1 świnia, zawsze znajdzie jakieś koryto ;) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
O onkanalia 11 października 2017 o 22:52 -1 / 1 mniam... uwielbiam dobra, polską kiełbasę Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M mankiva 11 października 2017 o 23:00 0 / 0 wcześniej trzeba chociaż palnikiem opalić, bo z włosiem niesmacznie Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Coś tam faktycznie czytałem żeby wieprzowine trzymac w sosie z godzine przed upieczeniem.
Układa się w brytfance.
świnia, zawsze znajdzie jakieś koryto ;)
mniam... uwielbiam dobra, polską kiełbasę
wcześniej trzeba chociaż palnikiem opalić, bo z włosiem niesmacznie