W wyblinka 17 października 2018 o 16:48 +17 / 17 Ogień nie schodzi po dymie, tylko po oparach alkoholu Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~kamehame 23 października 2018 o 11:23 +2 / 2 @wyblinka dokladniej to jest to po prostu zwyczajny alkohol tylko w stanie gazowym. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~ZbanowanyCook 23 października 2018 o 12:09 +2 / 2 @wyblinka Ewentualnie po podpaleniu oparów. ;) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~aagggaa 23 października 2018 o 11:34 +4 / 4 Kunszt kucharza to gotować tak, by gościom smakowało i wyszli z lokalu najedzeni i zadowoleni. Reszta to tylko dodatek. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~KX 23 października 2018 o 13:16 +2 / 2 ostatnio widziałem taki pokaz jak się włączył system pożarowy i włączył spryskiwacze w restauracji. Ale była zabawa... Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~gfdss 23 października 2018 o 13:38 0 / 0 Jak dla mnie to praktyczne wykorzystanie chemii i praw fizyki. Kunszt kucharza to jest w tym żeby to danie było smaczne. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Ogień nie schodzi po dymie, tylko po oparach alkoholu
@wyblinka dokladniej to jest to po prostu zwyczajny alkohol tylko w stanie gazowym.
@wyblinka Ewentualnie po podpaleniu oparów. ;)
Zwykła widowiskowa chemia
Kunszt kucharza to gotować tak, by gościom smakowało i wyszli z lokalu najedzeni i zadowoleni. Reszta to tylko dodatek.
ostatnio widziałem taki pokaz jak się włączył system pożarowy i włączył spryskiwacze w restauracji. Ale była zabawa...
Jak dla mnie to praktyczne wykorzystanie chemii i praw fizyki. Kunszt kucharza to jest w tym żeby to danie było smaczne.