Koszowy 8 czerwca 2019 o 9:09 -8 / 20 Nie można. Sam zapach wywołuje mdłości, więc nawet zamknięcie oczu nie pomoże. Choć może opcja z klipsem pływackim na nosie? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
P patrican 12 czerwca 2019 o 14:38 0 / 4 Ja to zamiast tej kiełbasy, wolałbym kaszankę, albo wątróbkę z ta cebulka . Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K Kxz 12 czerwca 2019 o 17:56 -5 / 7 Polski klasyk? Pierwszy raz to na oczy widzę... To że w Twoim rejonie Polski to jadano nie oznacza od razu że w całej Polsce jest to "klasykiem". Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D DAREKJP 13 czerwca 2019 o 18:18 0 / 0 Kazdy ma swój klasyk i tyle w temacie. A że autor demota lubi się obżerać "śląską" z biedry świadczy o spaczonym guście kulinarnym… Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Suzzzi86 23 lutego 2021 o 13:27 0 / 0 gdyby tę kiełbaske zrobić na grillu a nie na patelni, byłaby o wiele lepsza. i troche bardziej spieczona by mogła byc, nie taka blada. a tak poza tym to pycha :) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Nie można. Sam zapach wywołuje mdłości, więc nawet zamknięcie oczu nie pomoże. Choć może opcja z klipsem pływackim na nosie?
Najedzonym.
Ja to zamiast tej kiełbasy, wolałbym kaszankę, albo wątróbkę z ta cebulka .
Polski klasyk? Pierwszy raz to na oczy widzę... To że w Twoim rejonie Polski to jadano nie oznacza od razu że w całej Polsce jest to "klasykiem".
Tanio, szybko i nie zdrowo.
Kazdy ma swój klasyk i tyle w temacie. A że autor demota lubi się obżerać "śląską" z biedry świadczy o spaczonym guście kulinarnym…
gdyby tę kiełbaske zrobić na grillu a nie na patelni, byłaby o wiele lepsza. i troche bardziej spieczona by mogła byc, nie taka blada. a tak poza tym to pycha :)