R rammsteinowa 21 stycznia 2020 o 0:07 -1 / 1 Bogracz zdecydowanie lepszy! Bigosu nie znoszę. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Paszeko 20 stycznia 2020 o 17:43 +3 / 3 Przepisów na bigos jest więcej niż kucharzy. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
BrickOfTheWall 20 stycznia 2020 o 18:25 +1 / 3 Kiszona kapusta duszona z mięsem. Faktycznie - Himalaje sztuki kulinarnej. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T tlmundi 20 stycznia 2020 o 18:40 +1 / 1 Chyba nigdy pierogow nie jadles Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S_Jupiter 20 stycznia 2020 o 20:22 +4 / 4 Dla mnie słabszy od dobrze zrobionej fasolki po bretońsku;) ale nadal mi się nie znudził Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Ujowy; tylko bogracz.
Bogracz zdecydowanie lepszy!
Bigosu nie znoszę.
Przepisów na bigos jest więcej niż kucharzy.
Kiszona kapusta duszona z mięsem. Faktycznie - Himalaje sztuki kulinarnej.
Chyba nigdy pierogow nie jadles
Dla mnie słabszy od dobrze zrobionej fasolki po bretońsku;) ale nadal mi się nie znudził