L Liliazalia 28 maja 2021 o 20:36 +4 / 4 Nazwij je "przypały" i sprzedawaj jako osobny rodzaj pieczywa. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
izka8520 29 maja 2021 o 10:18 0 / 0 pieczenie nie DODAJE węgla, jest to tyle samo co było w tej potrawie, tylko jest bardziej uwydatniony Odpowiedz Komentuj obrazkiem
bartoszewiczkrzysztof 29 maja 2021 o 10:30 +1 / 1 @grzechotek Ale przypalone pieczywo, to nie węgiel, to akroleina i inne niepożądane w organizmie związki. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Nazwij je "przypały" i sprzedawaj jako osobny rodzaj pieczywa.
Węgiel jest zdrowy na żołądek.
pieczenie nie DODAJE węgla, jest to tyle samo co było w tej potrawie, tylko jest bardziej uwydatniony
@grzechotek Ale przypalone pieczywo, to nie węgiel, to akroleina i inne niepożądane w organizmie związki.