Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
U ubooot
+9 / 21

nigdy nie pójdę do restauracji która się reklamuje tą babą z chińskim makaronem na głowie.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K Kamikadze10001
-2 / 6

@ubooot nie przesadzaj, jak mają normalne ceny to można spróbować tych dzieł sztuki kulinarnej

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar bartoszewiczkrzysztof
+3 / 5

Rozumiem że te na czerwono, nie przetrwały przemian?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
E elefun
+3 / 5

Dobrze, że te restauracje są dobrze oznakowane o "rewolucji", dzięki temu wiem które knajpki omijać.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M mrooki
-1 / 3

OK, dosyć internetów na dzisiaj.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T tenqoba
+4 / 4

czyli wiadomo, dokąd nie iść. strach, że w jedzeniu jeszcze będą kudły tej obleśnej baby.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
B beeveer
0 / 0

jeśli ta mapa to jest to, co na democie, to warte tyle co obietnice morawieckiego. a poza tym nie ma co tylko narzekać, bywało róznie. bo w paru knajpach naprawdę pojawiło sie fantastyczne żarcie (Zurek w ustce to poezja), ale znowóż w szklarskiej to porzygac się mozna od tego co serwują.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T t123456789
0 / 2

nie rozumiem waszej opinii bo my akurat chętnie sprawdzamy restaurację po kuchennych rewolucjach i w większości można naprawdę zjeść bardzo dobre jedzenie..przede wszystkim też celuje w czystość na kuchni i jakość produktów.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T t123456789
-2 / 2

ale do knajpy idziesz dobrze zjeść a nie zastanawiać się czy obleśna baba z włosami jak chiński makaron robiła tam rewolucję..nie wiem co to ma do rzeczy..kierując się takimi kategoriami to człowiek by musiał energia słoneczną się żywić.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
R reevox
+2 / 2

Gessler jest pokazywana jako znawczyni umęczonych restauratorów. A w rzeczywistości to chamiara i ordynarna furiatka.
Gdy gwiazda przyjechała ratować jedną ze słupskich restauracji, to zatrzymała się w centrum hotelowo-konferencyjnym Dolina Charlotty. Niestety, według pracowników obiektu, Magda zachowała się skandalicznie - próbowała wyjechać bez zapłacenia rachunku na kwotę 3,5 tys. zł!

- Czuliśmy, że szykuje się taka sytuacja. Menedżer pani Gessler poprosił o fakturę, żeby później zapłacić. Zażądałam gotówki lub płatności kartą. Po północy przyjechała pani Gessler. Była wściekła, używała ordynarnych słów. Do stróża, który pilnował wózka z bagażami, rzuciła: "co się k... tak na mnie patrzysz". Ja usłyszałam, że jestem głupia, skoro pracuję w takim miejscu, gdzie menedżer hotelu jest świrem. Rzekomo cały czas czekała na propozycję rabatu ze strony hotelu i się nie doczekała. A poza tym w ogóle nie rozumiemy, jaki błąd popełniamy, bo chciała nas wypromować w przewodniku po Europie, który przygotowuje - powiedziała recepcjonistka hotelu.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
B Breva
+2 / 2

O ile rozumiem restauracje gdzie problemy wynikały ze złej lokalizacji, źle dobranego menu, wystroju albo nieumiejętnego kucharza,którego zwolniono tak nie wiem jak można zjeść coś w miejscu gdzie przed "rewolucją" był syf kiła i mogiła a szefostwo to ignorowało. Taka mentalność się nie zmieni tylko dlatego,że pomalowano ściany i dano nowe obrusy. Syf na kuchni nadal będzie a jeśli szef oszczędzał na świeżych produktach i dawał te po terminie to nadal będzie to robić. Dla mnie ten program pokazuje raczej gdzie nie iść.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem