bartoszewiczkrzysztof 13 czerwca 2022 o 17:33 -2 / 2 Jak zaczną produkować mięsa in vitro, to nawet o smaku śledzia zrobią, jeśli znajdzie się nabywca. :-) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M mudia 14 czerwca 2022 o 10:26 0 / 0 Jak to dlaczego? Przecież stoi na opakowaniu że to "klasyka wędlin (polskich)". Dzisiaj z 1kg mięsa potrafią zrobić 2 kg mięsa (pompują wodę inny syf) to i z wieprzowiny zrobią cielęcinę :/ Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Bo ludzi nie stać na cielęcinę.
Jak zaczną produkować mięsa in vitro, to nawet o smaku śledzia zrobią, jeśli znajdzie się nabywca. :-)
Jak to dlaczego? Przecież stoi na opakowaniu że to "klasyka wędlin (polskich)". Dzisiaj z 1kg mięsa potrafią zrobić 2 kg mięsa (pompują wodę inny syf) to i z wieprzowiny zrobią cielęcinę :/
Wszędzie to GMO