Niby o gustach się nie dyskutuje. ale osoby, które preferują pizzę na grubym, są dla mnie takimi samymi zwyrolami, jak ci, którzy biorą na grubym kebsa, wsuwają jako przekąskę suchą bułkę bez niczego lub nie zjedzą zupy bez połowy bochenka chleba. W sensie, jak tak bardzo lubisz suche ciasto, to po cholerę się starać z dodatkami?
Zawsze wolę na cienkim
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 12 lipca 2022 o 18:34
Ja tylko na grubym i zawsze zjadam brzeg. Zresztą te resztki to albo dlatego, że są spieczone za bardzo albo że bez dodatków:D
Jak można to zostawiać ;)
Niby o gustach się nie dyskutuje. ale osoby, które preferują pizzę na grubym, są dla mnie takimi samymi zwyrolami, jak ci, którzy biorą na grubym kebsa, wsuwają jako przekąskę suchą bułkę bez niczego lub nie zjedzą zupy bez połowy bochenka chleba. W sensie, jak tak bardzo lubisz suche ciasto, to po cholerę się starać z dodatkami?
@Gundula Pierwszy raz widzę, żeby ktoś wybudował wokół siebie autostradową obwodnicę dla żartów. Gdzie dają dofinansowanie?
Jak będę miał ochotę na ciasto to sobie pójdę do piekarni. Ciasto w pizzy służy WYŁĄCZNIE za nośnik dla dodatków i powinno go być jak najmniej.
Na cienkim.