Przekleństwo naszych czasów. chcemy mieć dużo ale nie innego.
Jeśli komuś nie pasuje aromat koziego sera niech kupuje krowskie.
Przez masy ludzi wrzuconych przez komercję, krótkowzroczność i skąpstwo w wąską ścieżkę smakową, trzeba się sporo nachodzić szczególnie poza wielkimi aglomeracjami, żeby kupić np. mięso inne niż kurczak, indyk, wieprzowina, wołowina. A baranina czy kozi ser nie mogą "pachnieć" bo klienci nie chcą tego kupić... Ja pier****, ***wa!
OdpowiedzKomentuj obrazkiem
Zmodyfikowano
1 raz.
Ostatnia modyfikacja:
24 sierpnia 2022 o 13:05
Kiedy te capiące są najlepsze!
Przekleństwo naszych czasów. chcemy mieć dużo ale nie innego.
Jeśli komuś nie pasuje aromat koziego sera niech kupuje krowskie.
Przez masy ludzi wrzuconych przez komercję, krótkowzroczność i skąpstwo w wąską ścieżkę smakową, trzeba się sporo nachodzić szczególnie poza wielkimi aglomeracjami, żeby kupić np. mięso inne niż kurczak, indyk, wieprzowina, wołowina. A baranina czy kozi ser nie mogą "pachnieć" bo klienci nie chcą tego kupić... Ja pier****, ***wa!
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 24 sierpnia 2022 o 13:05
Czyli bez "mleczka" od capa.