S skrajnie_centralny 14 grudnia 2022 o 16:56 +5 / 7 ujowe, lepiej ciasto francuskie plus kabanosy i zapiec, palce lizać :} Odpowiedz Komentuj obrazkiem Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 14 grudnia 2022 o 16:56
melblue 14 grudnia 2022 o 17:26 +3 / 3 Jeśli to parówka, w takim razie bezmięsne pierogi to ruskie? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
O onlywoman 14 grudnia 2022 o 17:51 -2 / 2 Moja znajoma ostatnio zrobiła krokiety z pasztetki. Były tak samaczne, że wcale nie przypuszczałabym że to pasztetowa, myślałam że to mięso. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
L Longslaw 16 grudnia 2022 o 17:16 0 / 0 Wkrótce w każdej stacji paliw i punktach gastronomicznych. Mam nadzieję, że opatentował. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S Szczepis 16 grudnia 2022 o 18:28 0 / 0 porzyg na maxa!!dramat i sraczka jak stad do Ameryki!! Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A Amper80 17 grudnia 2022 o 1:10 0 / 0 Wyglądają trochę jakby zaraz miały gdzieś popełzać. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
p4n3c23k1 17 grudnia 2022 o 3:28 0 / 0 To jest tak studenckie, że chyba bardziej studenckie być nie może. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
ujowe, lepiej ciasto francuskie plus kabanosy i zapiec, palce lizać :}
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 14 grudnia 2022 o 16:56
Jeśli to parówka, w takim razie bezmięsne pierogi to ruskie?
Moja znajoma ostatnio zrobiła krokiety z pasztetki. Były tak samaczne, że wcale nie przypuszczałabym że to pasztetowa, myślałam że to mięso.
Aż mi się niedobrze zrobiło
Wkrótce w każdej stacji paliw i punktach gastronomicznych. Mam nadzieję, że opatentował.
porzyg na maxa!!dramat i sraczka jak stad do Ameryki!!
Wyglądają trochę jakby zaraz miały gdzieś popełzać.
To jest tak studenckie, że chyba bardziej studenckie być nie może.