lokutus 27 października 2023 o 21:51 +4 / 6 No to taka kielbaske mozna przepic piwkiem z cipki. Tez prod w polsce https://warszawawpigulce.pl/warszawski-browar-produkuje-piwo-z-kwasem-z-waginy/ Odpowiedz Komentuj obrazkiem
gmail997 27 października 2023 o 22:01 +6 / 8 Proporcja 1:2 to może też być jeden ślimak na dwa wieprze. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
LowcaKomedii 27 października 2023 o 22:11 -3 / 17 Już wyobrażam sobie ten pisk konfederatów, gdy tylko się o tym dowiedzą Odpowiedz Komentuj obrazkiem
R Rekin84 27 października 2023 o 23:09 +2 / 2 Tak jakby w restauracjach nie wpieprzali ślimaków, małż, sławnych ośmiorniczek. To drogie rzeczy. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
LowcaKomedii 28 października 2023 o 13:16 -4 / 14 @Rekin84 Niby tak, ale prostym wyborcom trzeba pokazać, że się walczy. Może być to nawet urojony problem, jak mąka ze świerszczy. Pamiętasz jaki raban w tej sprawie robiła konfa i pis? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M m_77 27 października 2023 o 22:32 0 / 0 Dlaczego oszukują ludzi i nie robią w 100% z wieprzowinki? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
R Rekin84 27 października 2023 o 23:03 0 / 0 Prędzej to oszukują, że nie robią w 100% ze ślimaków. Chcesz z wieprzowiny to kupujesz jakąś Śląską Odpowiedz Komentuj obrazkiem
otawa 28 października 2023 o 5:36 0 / 0 Można, tylko po co? W opisie jest tylko o cenie, a nic o walorach takiej kiełbasy. Czy przez dodatek ślimaka jest smaczniejsza lub zdrowsza? Odpowiedz Komentuj obrazkiem
lokutus 28 października 2023 o 10:57 0 / 4 @otawa to moze leniu jak cie to interesuje kliknij w link lub wklej w google tyt.i bang wszystko bedzie jasne. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
otawa 28 października 2023 o 11:06 +2 / 2 @lokutus . Kliknąłem w link i nie znalazłem tam odpowiedzi. Więc skoro ty jesteś bystrzejszy to wskaż mi ją. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
MEATLOAF 28 października 2023 o 15:49 0 / 0 @otawa https://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/7,159410,22651932,polska-firma-wytwarza-swojska-kielbase-ze-slimakow-wyglada.html Odpowiedz Komentuj obrazkiem
otawa 28 października 2023 o 16:07 0 / 2 @MEATLOAF . To jest ten sam link co w źródle i nie znajduję tam odpowiedzi na moje pytania. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
R rokokokowa_kokota 28 października 2023 o 7:44 +2 / 2 Kiełbasa ze ślimaka: jeden wieprz, jeden ślimak. Kiedyś był pasztet zajęczy w proporcji pół na pół: jeden koń, jeden zając. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T Tomasz1977 29 października 2023 o 20:02 0 / 0 hmm, może byłaby alternatywa dla np. nie jedzących mięsa ssaków, ale musiałaby być tylko ze ślimaków, a tak nie ma sensu Odpowiedz Komentuj obrazkiem
No to taka kielbaske mozna przepic piwkiem z cipki. Tez prod w polsce
https://warszawawpigulce.pl/warszawski-browar-produkuje-piwo-z-kwasem-z-waginy/
Proporcja 1:2 to może też być jeden ślimak na dwa wieprze.
Już wyobrażam sobie ten pisk konfederatów, gdy tylko się o tym dowiedzą
Tak jakby w restauracjach nie wpieprzali ślimaków, małż, sławnych ośmiorniczek. To drogie rzeczy.
@Rekin84 Niby tak, ale prostym wyborcom trzeba pokazać, że się walczy. Może być to nawet urojony problem, jak mąka ze świerszczy. Pamiętasz jaki raban w tej sprawie robiła konfa i pis?
Dlaczego oszukują ludzi i nie robią w 100% z wieprzowinki?
Prędzej to oszukują, że nie robią w 100% ze ślimaków. Chcesz z wieprzowiny to kupujesz jakąś Śląską
Można, tylko po co? W opisie jest tylko o cenie, a nic o walorach takiej kiełbasy. Czy przez dodatek ślimaka jest smaczniejsza lub zdrowsza?
@otawa to moze leniu jak cie to interesuje kliknij w link lub wklej w google tyt.i bang wszystko bedzie jasne.
@lokutus . Kliknąłem w link i nie znalazłem tam odpowiedzi. Więc skoro ty jesteś bystrzejszy to wskaż mi ją.
@otawa https://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/7,159410,22651932,polska-firma-wytwarza-swojska-kielbase-ze-slimakow-wyglada.html
@MEATLOAF . To jest ten sam link co w źródle i nie znajduję tam odpowiedzi na moje pytania.
Kiełbasa ze ślimaka: jeden wieprz, jeden ślimak. Kiedyś był pasztet zajęczy w proporcji pół na pół: jeden koń, jeden zając.
hmm, może byłaby alternatywa dla np. nie jedzących mięsa ssaków, ale musiałaby być tylko ze ślimaków, a tak nie ma sensu