Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj
+
199 222
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
N konto usunięte
0 / 2

To mogła pochuchać ew. poprosić całą salę, aby w tym dmuchaniu pomogła lub poprosić obsługę o ochłodzenie tego rosołu np. poprzez włożenie miski do większego pojemnika z zimną wodą.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar otawa
+13 / 13

@Xynthia . Rosół to rosół. Porcja dla dziecka jest mniejsza i kosztuje nieco mniej, może mieć jakiś inny makaron w kształcie literek czy zwierzaczków, poza tym to jest dokładnie to samo, z tego samego gara. A zupa ma mieć swoją temperaturę, jak jest za zimna to jest to powód do reklamacji. Jak za ciepła to poczekasz aż przestygnie, a jak za zimna to nic nie poradzisz.
W ogóle zrobiła się moda na robienie afery z byle gówna. Takie są skutki tego że debile dorwali się do Internetu.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T tudrut
0 / 0

@Xynthia Aktualnie to nie tylko beka z niej, ale też z ciebie. XDDD

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
X Xynthia
-1 / 1

@tudrut Uwielbiam sprawiać radość ludziom! Nawet gdy mają mało wyrafinowane poczucie humoru.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
G Geoffrey
+12 / 16

Rosołek ma to do siebie, że jak jest za gorący, to za chwilę wystygnie i można go jeść. Niestety w drugą stronę to nie działa, że jak jest za zimny, to po chwili sam się zagrzeje. Więc dostajemy gorący rosół i każdy czeka do swojej ulubionej temperatury. Nienawidzę chłodnego rosołu.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Z zarki
+10 / 10

Rosół jest dobry tylko wtedy jak jest gorący! Dziecku można podmuchać albo poczekać.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
E eGzu
+4 / 6

Istnieje coś takiego jak zbyt gorąca zupa?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
H Hary86olk
-3 / 5

Naleje ci wrzącej na talerz i zobaczymy czy zjesz! Nie mowiąc o dziecku. Mam 40 lat a lubie ciepłą, a nie gorąca

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
W wojti23
+2 / 2

Można było zamówić chłodnik.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
C Crach
+2 / 4

Jak można podawać ciepły rosół? Rosół musi być GORĄCY. Ciepły rosół to takie samo zło jak ciepła wódka.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
H hoborg
+2 / 2

Jak się wleje gorący czy nawet wrzący rosół na talerz, który ma temperaturę pokojową, to temperatura zupy wyrównuje się do przyjemnego poziomu, jest gorąca, ale da się pomału jeść. A przede wszystkim, da się dotknąć talerza!

Jeśli klientka twierdzi, że nawet talerz był piekielnie gorący, to oznacza dla mnie, że zupa była odgrzewana w mikrofali razem z talerzem, a jeśli tak, to to jest lichy bar, a nie restauracja.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
C cichooddycham
+1 / 1

Zupa ...powinna być @qa gorąca.Piwo zimne ...A debile niech zostaną w domu.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M Marek1919
-1 / 3

Podadzą gorącą - źle, podadzą chłodniejszą - też źle.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
R rademenes_82
+1 / 1

Dania w restauracji, a szczególnie zupy, zawsze powinny być podawana gorące. To podstawowa zasada gastronomii, rzekłbym taki savoir vivre obsługi. Ale jak ktoś do tej pory żarł jedynie hot-dogi w Żabce, albo w innym Maku, to skąd ma widzieć. Takie są skutki dotowania buraków programami socjalnymi i wypuszczanie ich na świat. Jak nie mieli pieniędzy, to przynajmniej siedzieli w swoich dziurach i obory nie robili.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
P pablo_Escobar1980
+1 / 1

Może chodzi o to, że dostała GOROCY rosołek, a przecież powinien być GORĄCY, był w MISCE bo nie odróżnia ich od talerzy, no i musiała ODCZEGAĆ, a normalnie trzeba ODCZEKAĆ

Odpowiedz Komentuj obrazkiem