bo nie trzeba dawać na tależyku szybciej się wtedy spód upiecze... a ta pizza jest the best xD a jak tu ktoś ptrawie umierał z głodu a lodówka pusta? pewnie student xD
Moje pizze (gotowe) zawsze bezpośrednio na kratce pieczone i dawały radę ;] To ta pizza, którą autor demota upiekł, ma jakiś feler, on wszystko robił jak należy :p Była istotnie z Lidla? Czy to taki chłyt jedynie, żeby było śmiesznie?
Ludzie, proszę was, nie pier.dolcie głupot o tym, że na kratce nie można jeśli nigdy w życiu nie mieliście do czynienia z mrożoną pizzą. Ja przez ostatnie 3 lata studiów jem taką co drugi dzień i jeszcze nigdy w życiu nie używałem ani podkładki, ani talerza (powiem tak, co za idiota piecze pizzę na talerzu, żeby później mu wyszła guma do żucia!!)
A dla autora demota wielki plus. heh, Powiedz tylko skąd ta pizza tak naprawdę jest :) bo jeśli z Lidla to już więcej po mrożonki tam nie chodzę:)
boze... czy wy nie widzicie ze na zdjeciu jest pizza własnej roboty? czyli świeże ciasto;/ a nie po obróbca jak ze sklepu... wiec powstrzymajcie sie bo:
1. pizze z opakowania MOŻNA robić bezpośrednio na kratce.
2. Jesli sam robisz ciasto to skonczysz tak jak na fotce.
Hehe.. śmiejcie się sobie, ale jak byłem w Szkocji to Lidl był moim wybawieniem XD Żarło nie dość, że tanie to jeszcze jakość świetna (serio), a w polsce wszystko w dupy :P
Serwis jest miejscem, gdzie tworzymy plakaty motywujące. Może to być zarówno Demotywator, jak i Motywator - bo to ta sama siła, działająca w tym samym kierunku, lecz mająca przeciwny zwrot.
Nasza definicja demotywatorów, które można tu wrzucić jest nawet jeszcze szersza. Możesz stworzyć każdy plakat o dużej sile emocjonalnej. Taki, który dzięki podpisowi zdumiewa, krzyczy z ekranu, daje kopa na sam jego widok i wgniata przy tym w fotel.
Ludzie jakie podkładki, sreberka?
Wszyscy jakieś paciejewa marketowe jecie co potrzebują sreberka żeby się nie rozpaść jak się woda na środku zbierze bo tak się w nich robi masę produktu?
Markowe pizze mrożonki nie będę reklamował nie potrzebują żadnych podkładek i nawet na kratce dobrze się pieką.
po 1. jakie sreberka? jakie talerze? ja od kilku lat wkladam biedronkowa pizze wporst na "ruszt" i jest swietna bo chrupiaca!
po 2. widac ze to mikrofala... wiec albo ktos cos zle wlaczyl i sie zrobila mokra, miekka itp albo ma zrabana mikrofale ;D
Co za debile piszą komenty w stylu: "pizze na kratce, bez sreberka?" ?! Tak, można tak piec. Mnie nigdy coś takiego się nie zdarzyło, a robiłem tak pizze z 500 razy...
Brono pizzy zdecydowanie się nie smaży ^^ a żadenb piekarnik nie ma opcji smażenie :P ale napewnie nie jest potrzebne żadne sreberko tacka czy jakakolwiek inna podstawka
Po pierwsze i najważniejsze - który kretyn piecze pizzę w mikrofali? Ja rozumiem brak czasu i pośpiech, ale nawet w takiej sytuacji człowiek jest w stanie zrobić cztery proste rzeczy - rozgrzać piekarnik (ten standardowy), włożyć tam pizzę, nastawić zegarek oraz poczekać. Z głodu się nie umrze, a lepiej poczekać nieco dłużej, niż jeść bezsmakową, wodnistą gumę.
Mikrofale, tak bardziej łopatologicznie(nie wchodzą w niuanse związane z odwracaniem dipoli etc.) wprowadzają cząsteczki wody w drgania, wytwarzając ciepło, a dokładnie podgrzewając wodę zawartą w tym wypadku w pizzy, dlatego podgrzewanie w mikrofali przypomina bardziej gotowanie niż pieczenie dlatego ta pizza wygląda tak a nie bardziej naturalnie, wniosek, nie ma co jechać po pizzy a raczej po właścicielu za to,że jak już musiał sobie ugotować pizze w mikrofali to mógłby skorzystać z talerza
pizza robiona z surowego ciasta musi być na jakiejś podkładce, te ze sklepu są zwykle już po jakiejś tam obróbce termicznej, spód jest lekko podpieczony to i na ruszcie się upiecze, ale jak ciasto surowe to obrazek taki jak widać jak się nigdy z kuchnią nie miało do czynienia i zabrakło obiadków mamusi
Ale widać że pizze robił ktoś kto już kiedyś ją robił, idealne koło, ładne ciasto na brzegu... Farsz też niczego sobie. Wydaje mi się że to zdjęcie to bardziej fake niż prawdziwe wydarzenie, ale mogę się mylić ;). W każdym razie demot dobry. (+)
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha spadłem z krzesła...
wy to chyba jacyś powaleni jesteście. ofc pizze sie na kratce kładzie jak sie ma piekarnik gazowy... looknijcie na instrukcje przygotowania "położyć na ruszcie"
Ludzie proszę ja was. Po pierwsze czytajcie instrukcje od kuchenek, do 90% operacji służy kratka,nawet do pieczenia ciasta w formie. Po drugie jeśli nie wiecie jak piec przeczytajcie instrukcje. Pizzę wkłada się ZAMROŻONĄ(schłodzoną), do NAGRZANEGO piekarnika, dzięki temu ciasto spieka sie z zewnątrz i nigdzie nie popłynie.
Życzę powodzenia w kuchni ;-)
Sam czasami piecze pizze na kratce i nie miałem takiej sytuacji... Nie rozumie też czemu uważacie że autor tego demota jest także autorem zdjecia...
Ode mnie + :)
Od kiedy to pizze się piecze na talerzyku, czy tym bardziej kratce?
Jest coś takiego jak folia aluminiowa, którą kładzie się pod pizzę, na kratkę...
Mówię ja - Kucharz
matoły przecież pizza jak by była na blaszce to by sie przypaliła od dołu , zawsze najlepiej jest piec na kratce.! widocznie ciasto pizzy było dobrego gatunku ;)
skąd wiecie, że to pizza z Lidla? to, że autor demota dał taki podpis 'Lidl ceni jakość' nie znaczy, że ta pizza jest akurat z Lidla, no jaki macie na to dowód? :D
a dlaczego to na talerzyku nie bylo?
Odpowiedza od kiedy pizzę kładzie się bezpośrednio na kratce do grillowania? ;)
Odpowiedzbo nie trzeba dawać na tależyku szybciej się wtedy spód upiecze... a ta pizza jest the best xD a jak tu ktoś ptrawie umierał z głodu a lodówka pusta? pewnie student xD
OdpowiedzXDDDDDD HAHAHA
Odpowiedzpfff rownie dobrze moge wsadzic torebke herbaciana z Biedronki do kubka bez wody -.-''
Odpowiedzco za idiota piecze pizze bez sreberka??
muahahha, om nom nom nom nom nom
OdpowiedzKazda pizza by tak sie zachowala. Ot ktos pojecia nie ma.
Odpowiedztak ma każda pizza mrożona, znam to z praktyki, nie wiem jakby się zachowała pizza robiona, ale możliwe że tak samo
Smacznego ! xD
Odpowiedzmasz u mnie piwo za tego demota xD
Odpowiedzgenialne
to jest fail... naleśniki też na kratce pieczesz?
Odpowiedzja też kładę zawsze bezpośrednio na kratce i nigdy nie miałem takiej przygody :D
OdpowiedzHehe, co za idiota robił pizzę na ruszcie do grillowania.
Odpowiedzoj tam spójrzcie na to z innej strony...już kroić nie musi XD
Odpowiedz... a producenci AGD inteligentnych użytkowników.
Odpowiedzhaahahaha padlem :D Ale zgadzam sie z tymi powyzej... :D kto piecze bez podkladki :D
OdpowiedzA ja kupuję pizzę z biedronki i ją się da upiec na kratce, więc nie zrzędzić zrzędy wy, o to to
OdpowiedzTrzeba było do ogniska wrzucić...
OdpowiedzHAHAHAHAHA
Odpowiedzmiłośnik stylu jedzenia "prosto z piekarnika" :D
Odpowiedzjeżeli to pizza własnej roboty to powinna być robiona na jakiejkolwiek podkładce ale widać że ktoś nie potrafi pomyśleć hahah xDD ale demot dobry :D
OdpowiedzTrzeba mieć talent żeby tak "upiec" pizze... nie ma co.
OdpowiedzGadacie głupty.
OdpowiedzJa zawsze robie pizze bez sreberka. Wiele firm, i ZADNA sie tak nie rozpadła.
Kazda pizze daje bezposrednio na kratke do grillowania
Pogratulować inteligencji :):):):)
Odpowiedzhej, przecież normalnie się na kratce piecze, o co wam chodzi z jakimiś podkładkami czy sreberkami, niepotrzebna dodatkowa robota:/
Odpowiedzhej, przecież normalnie się na kratce piecze, o co wam chodzi z jakimiś podkładkami czy sreberkami, niepotrzebna dodatkowa robota:/
OdpowiedzBędę mało delikatny, ale to wygląda jak wymioty @_@
OdpowiedzJa zjadłem tony pizzy z Biedronki :) grzanej na ruszcie i nigdy sie nie zawiodłem
OdpowiedzMoje pizze (gotowe) zawsze bezpośrednio na kratce pieczone i dawały radę ;] To ta pizza, którą autor demota upiekł, ma jakiś feler, on wszystko robił jak należy :p Była istotnie z Lidla? Czy to taki chłyt jedynie, żeby było śmiesznie?
Odpowiedzfajnie sie kradnie cudze demoty, nie ?
OdpowiedzLudzie, proszę was, nie pier.dolcie głupot o tym, że na kratce nie można jeśli nigdy w życiu nie mieliście do czynienia z mrożoną pizzą. Ja przez ostatnie 3 lata studiów jem taką co drugi dzień i jeszcze nigdy w życiu nie używałem ani podkładki, ani talerza (powiem tak, co za idiota piecze pizzę na talerzu, żeby później mu wyszła guma do żucia!!)
OdpowiedzA dla autora demota wielki plus. heh, Powiedz tylko skąd ta pizza tak naprawdę jest :) bo jeśli z Lidla to już więcej po mrożonki tam nie chodzę:)
boze... czy wy nie widzicie ze na zdjeciu jest pizza własnej roboty? czyli świeże ciasto;/ a nie po obróbca jak ze sklepu... wiec powstrzymajcie sie bo:
Odpowiedz1. pizze z opakowania MOŻNA robić bezpośrednio na kratce.
2. Jesli sam robisz ciasto to skonczysz tak jak na fotce.
koniec
Hehe.. śmiejcie się sobie, ale jak byłem w Szkocji to Lidl był moim wybawieniem XD Żarło nie dość, że tanie to jeszcze jakość świetna (serio), a w polsce wszystko w dupy :P
Odpowiedzrozj**ało mnie to zdjęcie ;))
OdpowiedzPiękne, w życiu czegoś takiego nie widziałam :D
OdpowiedzTa pizza to chyba byla zmikrofalowana ostro a nie pieczona ;]
OdpowiedzDzień wcześniej wstawiłem to samo !
Odpowiedzhttp://demotywatory.pl/111419/Lidl
zdjecie smieszne :) te pizze sie je jak są zamrozone, wtedy sie nie je**ą xD
OdpowiedzSerwis jest miejscem, gdzie tworzymy plakaty motywujące. Może to być zarówno Demotywator, jak i Motywator - bo to ta sama siła, działająca w tym samym kierunku, lecz mająca przeciwny zwrot.
OdpowiedzNasza definicja demotywatorów, które można tu wrzucić jest nawet jeszcze szersza. Możesz stworzyć każdy plakat o dużej sile emocjonalnej. Taki, który dzięki podpisowi zdumiewa, krzyczy z ekranu, daje kopa na sam jego widok i wgniata przy tym w fotel.
Więc zerk - japa ;)
przeciez to nie jest mrozonka.
Odpowiedzbrak wyobrazni - a pozniej taki dostaje prawko.
Czemu oceniacie tego kto piekł, a nie demota ? Ludzie... Demot mocny :)
OdpowiedzGdyby pizza miała więcej ciasta niż wody (tej np. z ogórków) to by się nie rozpadła w taki sposób. To właśnie jest marny produkt.
Odpowiedzkup pizze w kaufland'zie xD
OdpowiedzLudzie jakie podkładki, sreberka?
OdpowiedzWszyscy jakieś paciejewa marketowe jecie co potrzebują sreberka żeby się nie rozpaść jak się woda na środku zbierze bo tak się w nich robi masę produktu?
Markowe pizze mrożonki nie będę reklamował nie potrzebują żadnych podkładek i nawet na kratce dobrze się pieką.
głupota nie zwalnia od myślenia...
OdpowiedzWłasnie ze pizza z lidla jest najlepsza i najtansza!
OdpowiedzNie wiem czy ceni ale trzeba być turbodebilem żeby położyć pizze na ruszt w mikfofali.
Odpowiedzpadlem..
Odpowiedzpo 1. jakie sreberka? jakie talerze? ja od kilku lat wkladam biedronkowa pizze wporst na "ruszt" i jest swietna bo chrupiaca!
Odpowiedzpo 2. widac ze to mikrofala... wiec albo ktos cos zle wlaczyl i sie zrobila mokra, miekka itp albo ma zrabana mikrofale ;D
ciekawe kto sprzatał?:D
OdpowiedzCo za debile piszą komenty w stylu: "pizze na kratce, bez sreberka?" ?! Tak, można tak piec. Mnie nigdy coś takiego się nie zdarzyło, a robiłem tak pizze z 500 razy...
OdpowiedzBrono pizzy zdecydowanie się nie smaży ^^ a żadenb piekarnik nie ma opcji smażenie :P ale napewnie nie jest potrzebne żadne sreberko tacka czy jakakolwiek inna podstawka
Odpowiedzhahhaha ^^
OdpowiedzCzy ktoś z was wie, że pizze się na blasze robi ?oO nie na kracie od grilowania i nie na srebrze ?
Odpowiedz1. Pizza do piekarnika.
Odpowiedz2. Na blachę ją.
3. Nie na kratkę od grilla albo srebro.
cala prawda : D dobry demot :P
OdpowiedzPo pierwsze i najważniejsze - który kretyn piecze pizzę w mikrofali? Ja rozumiem brak czasu i pośpiech, ale nawet w takiej sytuacji człowiek jest w stanie zrobić cztery proste rzeczy - rozgrzać piekarnik (ten standardowy), włożyć tam pizzę, nastawić zegarek oraz poczekać. Z głodu się nie umrze, a lepiej poczekać nieco dłużej, niż jeść bezsmakową, wodnistą gumę.
OdpowiedzMikrofale, tak bardziej łopatologicznie(nie wchodzą w niuanse związane z odwracaniem dipoli etc.) wprowadzają cząsteczki wody w drgania, wytwarzając ciepło, a dokładnie podgrzewając wodę zawartą w tym wypadku w pizzy, dlatego podgrzewanie w mikrofali przypomina bardziej gotowanie niż pieczenie dlatego ta pizza wygląda tak a nie bardziej naturalnie, wniosek, nie ma co jechać po pizzy a raczej po właścicielu za to,że jak już musiał sobie ugotować pizze w mikrofali to mógłby skorzystać z talerza
Odpowiedzpizza robiona z surowego ciasta musi być na jakiejś podkładce, te ze sklepu są zwykle już po jakiejś tam obróbce termicznej, spód jest lekko podpieczony to i na ruszcie się upiecze, ale jak ciasto surowe to obrazek taki jak widać jak się nigdy z kuchnią nie miało do czynienia i zabrakło obiadków mamusi
Odpowiedzahahah xd niezłe ;p
Odpowiedztrzeba umiec ja przygotowac a nie pierdzielnac na 800W i ustawic na 2 min -.-
OdpowiedzHa ha ha!!! Dobre!
OdpowiedzAle widać że pizze robił ktoś kto już kiedyś ją robił, idealne koło, ładne ciasto na brzegu... Farsz też niczego sobie. Wydaje mi się że to zdjęcie to bardziej fake niż prawdziwe wydarzenie, ale mogę się mylić ;). W każdym razie demot dobry. (+)
Odpowiedzhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha spadłem z krzesła...
Odpowiedzdemot:"Lidl ceni jakość" i "Lidl jest tani":mówi samo za siebie
Odpowiedzwy to chyba jacyś powaleni jesteście. ofc pizze sie na kratce kładzie jak sie ma piekarnik gazowy... looknijcie na instrukcje przygotowania "położyć na ruszcie"
OdpowiedzGratuluje intelektu. =_=
Odpowiedztrzabylo na blache czy co dac:P
Odpowiedzhaha dobre xd
Odpowiedz"mówi ptaszek do ptaszka ... BLASZKA !!!"
Odpowiedzdemot:Jestem idiotą:Piekę pizze bez talerza
Odpowiedzjaki debil tak pizze piecze? :O
Odpowiedzjuż nima kaapci, jusz nima kapci
Odpowiedzyy nieraz dawałem pizze na kratke w ot takim piekarniku, przykładowo dziś i nic sie z nia jakos nie działo:>
OdpowiedzLudzie proszę ja was. Po pierwsze czytajcie instrukcje od kuchenek, do 90% operacji służy kratka,nawet do pieczenia ciasta w formie. Po drugie jeśli nie wiecie jak piec przeczytajcie instrukcje. Pizzę wkłada się ZAMROŻONĄ(schłodzoną), do NAGRZANEGO piekarnika, dzięki temu ciasto spieka sie z zewnątrz i nigdzie nie popłynie.
OdpowiedzŻyczę powodzenia w kuchni ;-)
hahahah yeb.
Odpowiedznie no, ja często piekę na kratce, jak sreberka brakuje i nigdy mi się to nie zdarzyło xD może była za bardzo rozmrożona?
To jest demotywujące ;(
Odpowiedzhahah ;p smacznego ;p
Odpowiedzmiłego sprzątania :)
Odpowiedzdemot:Jesteś tym:Co jesz
OdpowiedzPrawda ;D !
Odpowiedzdemot:Pieczenie:Wymaga też i myślenia.
Odpowiedzpizza studencka:)
OdpowiedzJa zawszę mrożona pizze (bo ta taka była) bez talerzyka daje...
Odpowiedzdemot:Też rozmrażasz pizze:Przed włożeniem do piekarnika?
Odpowiedzkierownica :D
Odpowiedzna blasze a nie na kratce mistrzuniu..
OdpowiedzPizze sie kładzie na blache...ale ok :D
OdpowiedzSam czasami piecze pizze na kratce i nie miałem takiej sytuacji... Nie rozumie też czemu uważacie że autor tego demota jest także autorem zdjecia...
OdpowiedzOde mnie + :)
demot:Blachara:By się przydała...
OdpowiedzOd kiedy to pizze się piecze na talerzyku, czy tym bardziej kratce?
OdpowiedzJest coś takiego jak folia aluminiowa, którą kładzie się pod pizzę, na kratkę...
Mówię ja - Kucharz
pyszności xdd
Odpowiedzdobree... XDD
OdpowiedzOpis powinien byc
OdpowiedzMedia Marct nie dla idiotów.
Jaki debil polozylby pizze na kratke w piekarniku ;/
hahahahah
Odpowiedzlidl jest tani
Odpowiedzi do bani ;d
demot:Smacznego
Odpowiedzdemot:A pamiętałeś o podkładce do pizzy?
Odpowiedz-taaak...:nowy opis
bez kitu
Odpowiedzmatoły przecież pizza jak by była na blaszce to by sie przypaliła od dołu , zawsze najlepiej jest piec na kratce.! widocznie ciasto pizzy było dobrego gatunku ;)
Odpowiedzwcale nie lidl, tylko jakiś popiep*ony debil...
Odpowiedzkażda pizza jak będzie się piec na takiej siatce to tak będzie wyglądać...
demot:Pizza z Lidla:Tylko kto normalny piecze pizze bez blachy
Odpowiedzo boże hahahaha
Odpowiedzskąd wiecie, że to pizza z Lidla? to, że autor demota dał taki podpis 'Lidl ceni jakość' nie znaczy, że ta pizza jest akurat z Lidla, no jaki macie na to dowód? :D
OdpowiedzDEMOTYWUJE!!!
Odpowiedz