Demotywatory.pl

Menu Szukaj
+
4535 5457
-

Zobacz także:


catherine94
+18 / 52

Spodobała się robota w kuchni :P Ah, tamte parówki, ze spagetti, wyglądały wręcz niesmacznie, ale to kto wie, może żłówie lepsze ._.

Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 6 July 2010 2010 17:56

Odpowiedz
K kucy
+1 / 57

Polacy 100 lat za murzynami, takie starocie z netu (4chana) wyskrobali....

Zmodyfikowano 2 razy Ostatnia modyfikacja: 6 July 2010 2010 19:08

S scoobie
+74 / 86

kurde aż się wystraszyłem, że to żółwie obdarte ze skorupy :D po chińskiej zupie z płodu uwierzyłbym we wszystko

L Linh
+75 / 83

awangarda w kuchni! :D

xMathis
+60 / 66

pytanie brzmi: czy spalone parówki dobrze smakują? ;p

Loona
+12 / 22

Z parówkami na pewno jest nie smaczne. Lepiej użyć zamiast parówki jakąś dobrą kiełbaskę. Może kabanosa

D DarkAvenger
+24 / 26

kabanos będzie za twardy, proponuję frankfurterki

werez
+9 / 15

Dla mnie to wyglada jak recepta na zawał serca.

belzeq
+10 / 18

@werez - Są tylko dwie opcje; jedzenie jest albo zdrowe, albo smaczne.

Levy
+5 / 7

@scoobie gwoli ścisłości: zupy z martwego płodu nie tworzą chińczycy, tylko jakieś ludy Malezji....

werez
+7 / 9

Mozna jesc smacznie i zdrowo. Trzeba sie tylko nauczyc gotowac i ogarnac podstawy dietetyki.

poloniak
+23 / 25

parówka boczek i mielone? mielone jakoś przyprawić?

Odpowiedz
JarosoV
+28 / 38

Nie ciemne pieczywo, tylko żółwie!

Zmodyfikowano 2 razy Ostatnia modyfikacja: 6 July 2010 2010 19:30

robertflash
+2 / 22

to jest życiodajny nektar, a nie żółwie...

Rzulek
+20 / 24

A mi to na pierwszy rzut oka wygląda jak bigos:D

radzio7
+38 / 40

Przepis na żółwika : trzy parówki, graham, boczek i wykałaczki (mogą być nie potrzebne). Kroimy parówki na 6 części.Następnie w grahamie wydrążamy 6 dziur, by do każdej powkładać połówkę parówki. Graham obkładamy boczkiem i wbijamy wykałaczkami lub ich nie wbijamy (to zależy czy boczek się nie odkleja) Wkładamy na grilla i pieczemy do momentu, aż się zarumieni. Ważne ! Nie spalić żółwika obracając go od czasu do czasu :) Smacznego :)

P Preezes
+1 / 3

na moje oko to są lasagne

Yameso
+30 / 52

Wersja studencka to będą po prostu parówki w bułce :D

Odpowiedz
Z zielony600
+10 / 14

ale pamiętaj, że bułka będzie wydrążona do samej skórki i będzie naprawdę STUDENCKI żółwik:D

B Bigrura
-2 / 4

Jak dla mnie wersja studencka będzie nieco zmodyfikowana mianowicie zamiast parówki/kiełbasy wódka, zamiast boczku piwo, zamiast mielonego ogórek kiszony ;)

B Bleyas
+10 / 24

I pomysł te zajebichy ^^ pokaże starszemu to przed wujostwem przyszpanuje xD

Odpowiedz
S Sevastian
+5 / 11

Może i nie demotywuje... ale pomysł jak najbardziej do sprawdzenia :)

Odpowiedz
K Koval
-4 / 12

Może i smakiem zachwyci, ale z wyglądu, to nie za bardzo ;D

Odpowiedz
T tsuuzoku
+10 / 12

Komentarz usunięty

Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 6 July 2010 2010 19:14

Odpowiedz
inguss
+1 / 9

nieźle zrobione ;D może smacznie nie wygląda ale liczy się pomysł ; ]
+

Odpowiedz
I IwanSiedlce
+11 / 35

KUR*A A TYLE SZUKAŁEM SWOICH 3 ZAGROŻONYCH WYMARCIEM AZJATYCKICH ŻÓŁWI Z RODZINY BELONOWATYCH ;] A TU PROSZĘ!

Odpowiedz
Anevlo
+1 / 5

raczej bekowe xD

T TipTopowa
0 / 4

Parówki i ciemne pieczywo , w ktore wbite zostało kawalki boczku ?

Odpowiedz
catherine94
+4 / 18

to mięso mielone ._. na pierwszym zdjęciu z ostatniego żłówia trochę wypływa xD Co z tego, że ohyda i tak jest na głównej lamusy

Odpowiedz
AldonaTheBest
+3 / 5

Pomysł może dobry, wykonanie też, ale...jakoś odechciałoby mi się tego jeść...

Odpowiedz
paulMcCartney
+5 / 5

To nie ciemne pieczywo. Na pierwszym zdjęciu widać, że ze środka wystaje różowe, mielone mięso;)

Odpowiedz
K kaasicaa
+2 / 4

faktycznie się zapowiada nowy przebój ;] musze ten pomysł szybko komuś podsunąć, bo za miesiąc już nie będzie czym szpanować - każdy będzie znał przepis na te żółwie ;p

Odpowiedz
K Keroined
+3 / 3

Jak dla mnie zbyt burżujskie i czasochłonne. Poza tym szkoda tych spalonych parówek. ;) Ale dzięki demotom za tydzień będzie zbyt mało oryginalne żeby kogoś zaskoczyć. :P

Odpowiedz
honeyha
+1 / 3

ale to musi być tłuste. ale wygląda nawet smakowicie :)

Odpowiedz
operating
+7 / 17

demot:Coś czuję...:że nie mam pojęcia jak to przyrządzić

Odpowiedz
operating
0 / 2

masz podane w przepisie - w środku jest graham (chlebek) ;)

C chochlica
0 / 0

nie chlebek- mięso mielone. zielono-żółte to ser chyba. ;)

brnemtg
+7 / 7

jaki jest na to przepis i jak to zrobic :D odpisz :)

Odpowiedz
igarox87
0 / 0

hahah.dobrze powiedziane.bardzo ciekawe wg mnie.
a pozatym: Polak potrafi :DDDDD

ludzikmaly
-1 / 9

To nie boczek jest fuj. To nie boczek się odkłada na boczkach.

M Marcin1332
+2 / 4

Parówki trochę nadpalone... Ale tak serio co jest w środku? Mielone?

Odpowiedz
N netia
-3 / 9

A na poczatku myslalam, ze to prawdziwe zolwie, ale cos mi nie pasilo xD

Odpowiedz
Irmina1032
+3 / 5

Ale to znacznie trudniej zrobić, niż tamto z makaronem... ;-)

Odpowiedz
T Trelemorele390
+2 / 4

To w środku to jest lasagna xD Trzeba spróbować zrobić i zaszpanować przed starszymi, bo nie długo to będzie banał w kuchni :D

Odpowiedz
Q QbeCKPL
+6 / 8

Głowy używasz jako kończyny dolnej, czy górnej?

A azxca
+2 / 4

Pomysł pomysłem, ale zobaczcie, jak boczek jest przekładany!:)

Odpowiedz
rengie
+2 / 4

Może i to rewelacyjnie wygląda, ale wydaje mi się, że smakować nie będzie.. Spalone parówki i boczek z bułką??..

Odpowiedz
C chochlica
0 / 0

z mielonym . ;) widać jak troche mieso wystaje na pierwszym obrazku- trzeci żółw.

CrazyBitch
-5 / 13

Parówki ze spaghetti wyglądały jak jakieś organy wewnętrzne, przynajmniej mi się tak kojarzyło, a te żółwie wyglądają jak upieczone na ognisku prawdziwe żółwie i dla mnie są równie nieapetyczne...

Odpowiedz
RoyalOak
-3 / 9

Nie torturujcie mnie tymi waszymi "smakołykami", bo się porzygam.

Odpowiedz
T tbakus93
+1 / 5

hmm.
Bardzo fajny pomysl!
Wiem ze prawdopodobnie gdzies z neta co nie zmienia faktu ze bez tego demota nie dowiedzial bym sie o "zolwiach"

Odpowiedz
Quezacoatl
-3 / 7

w życiu nie tknąłbym czegos takiego, wygląda niesmacznie i naprade do złudzenia przpominające żółwie niewyglądają apetycznie :/

Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 7 July 2010 2010 13:05

Odpowiedz
S ssabinka
-2 / 6

może i smaczne, nie wiem, ale z pewnością nie wygląda to estetycznie i apetycznie, a to też raczej jest ważne. Wręcz obleśnie to wygląda...

Odpowiedz
P pinka119
-3 / 7

nie zjadłam bym tego . fujj to wygląda jak zwierze - prawdziwe

Odpowiedz
Oggie
+9 / 13

Jacy się wszyscy nagle delikutaśni zrobili... Ja bym proponował na górze większą dziurę wydrążyć, wyjąć z tego chlebka wnętrze, naładować tam mielonego :) bo tak sam chleb z parówkami i boczkiem to nie bałdzo. Pomysł przedni.

Odpowiedz
gosieks83
0 / 10


Jak dla mnie bomba! Jedzenie ma być nie tylko pyszne ale i ciekawe,
ładne. Kocham eksperymenty w kuchni. Brakuje mi jedynie sera żółtego, więc bym wsadziła do tej bułki po
wydrążeniu. Myślę, że można spokojnie do piekarnika wsadzić i zapiec. Do tego sosik na górę i mmmm... palce
lizać

Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 7 July 2010 2010 11:26

Odpowiedz
L Latop
0 / 0

nie sa niezdrowe tylko maja w srodku napakowane pelno badziewia mieso-podobnego

zapamietanka
+14 / 16

uwagę zwróciłam tylko na drugi obrazek, myślę sobie: o w mordę żółw oO

Odpowiedz
Saddie
+4 / 10

no i kolejne demotywatorowe danie. teraz boję się, że to coś znajdzie się u mnie na talerzu, po tym jak okazało
się, że moja mama postanowiła na moje urodziny zrobić tą słynną parówkę z makaronem spaghetti. po niej można się wszystkiego spodziewać. -,-

Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 7 July 2010 2010 12:11

Odpowiedz
D demotka
+1 / 3

zawsze można dorzucić kukurydzę, kawałki ziemiaka, brokuły, fasolkę i wiele różnych innych dodatków;p

Odpowiedz
T toksyczna
-2 / 2

Teraz na Demotach zobaczymy więcej czegoś takiego , tak jak z parówkami ;DDD

Odpowiedz
burz
0 / 2

Wykałaczki są po to by parówki nie wyskoczyły podczas pieczenia, a bekon smaruje się tłuszczem by ładnie się przykleił. W środek mięso mielone z warzywami, przyprawy i ser.

Odpowiedz
J juu
-1 / 3

Wygląda obrzydliwie, nie wiem czy nie gorzej jak te parówki z makronem. Coś czuję... że mi niedobrze.

Odpowiedz
B bbandi
+1 / 3

coś czuję...że dziś chyba z kibla nie wyjdę:P

Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 7 July 2010 2010 15:21

Odpowiedz
D DWade3
-2 / 4

Zamiast tych parówek dać kiełbaski i do środka wrzucić jakieś dodatki to może można by to było zjeść. Ale po co ? ;/

Odpowiedz
L lukaszksk
0 / 2

poczytaj komentarze u góry to znajdziesz

OnSolitudeSaid
+3 / 3

śmiesznie wyglądają te żółwiki... zna może ktoś sposób, żeby zrobić takie wegetariańskie? ^^

Odpowiedz
Tuniaa
+1 / 3

Ooo, taak! Jestem za takimi wegetariańskimi!

AcidStrawberry
-2 / 2

na początku myślałam, ze są prawdziwe! XD
ale po głębszej analizie... no, no, całkiem niezły pomysł ^^

Odpowiedz
basi90
0 / 0

ładny mięsny mieszaniec... :D aż mi się nie dobrze robi...

Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 7 July 2010 2010 16:55

Odpowiedz
W WonszTheProffesional
-1 / 1

Założenie strony jest takie ze demot powinien demotywować a nie to uczucie niesprawiedliwośći kiedy widzę że tacy idiocy jak ty jeszcze żyją.

Odpowiedz
A konto usunięte
-2 / 6

Wybacz, ale nie przyrządzę sobie tych żółwików. Parówki są dla mnie nie do zaakceptowania :/
Szczerze mówiąc to wolę chodzić głodna niż spożyć parówkę...

Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 7 July 2010 2010 17:37

Odpowiedz
J jadziuunia
0 / 0

W środku jest mięso mielone a nie jakieś grahamy, bułki przecież widać gołym okiem. Wygląda to dziwnie i śmiesznie, ale może być dobre :)

Odpowiedz
C Currsy
0 / 0

O bosh...nie polecam dla odchudzających się.
O!Wymyśliłam v. wegetariańską.Może być nie za dobra ;p.
Wymyślę inną...mam!:
Grahamca.Na grachamca położyć jajca(półówki)(tak żeby obłożyc grahamca na wierzchu.Podpiec 1 min. w 65 stopniach ,a nawet 40 sekund trzymać w tym piekarcu.,
głowę zrobić z rzodkiewek a łapki z marchewek.
Jajca mają być na twardo!!!

Zmodyfikowano 3 razy Ostatnia modyfikacja: 7 July 2010 2010 20:43

Odpowiedz
marzkaxD
+1 / 1

zrobiłam takie same ale z lasagne w środku...:D mniamm pychota...:P na początku moi rodzice nie bardzo chcieli to zjeść ale jak zobaczyli że ja jem no to widocznie jest spoko...:P

Odpowiedz
B br0wneyes
0 / 0

to co tam ma byc wkońcu jest chleb graham czy mielone. prosze o dokładny przepis ;d

Odpowiedz
N naturlis
-1 / 1

LUDZIE!
TO DEMOTYWATORY A NIE JOEMONSTER!!!
TO MA DEMOTYWOWAC!

Odpowiedz
Yameso
0 / 0

Czytajac po komentarzach, stwierdzam, że wiele osób poczuło się zdemotywowanych :P

M mistik
0 / 0

O f*ck ! xD
I ro się nazywa wytworne danie.
Szykuje się kolacja przy świecach xDD

Odpowiedz
H hydrox
0 / 0

jak to jest, ze zwsze jak potrzebuje składnikow, to ich nie mam..

Odpowiedz
DeKolarto
0 / 0

Nie lepiej od razu wrzucić żółwia na ruszt, niż tak się męczyć z przyrządzeniem ? ;D

Odpowiedz
yerba_mate
0 / 0

MIĘSNY ŻÓŁW, MIĘSNY ŻÓŁW, ty go zrób, ty go zrób :D

Odpowiedz