Zibioff 13 December 2015 2015 17:57 0 / 2 Wygląda jak coś co ja robię z omletami i sałatkami z pomidorów...Pieprzu nigdy dość! Sól jest dla mnie zbędna w 90% potraw nie zauważam nawetr kiedy jej nie ma - ale pieprz być musi w ilości olbrzymiej! Myślę, że mam spaczony smak :). Odpowiedz
K Krait 13 December 2015 2015 18:00 +1 / 1 Ktoś musiał mieć sporo energii żeby tyle pieprzyć na raz :) Odpowiedz
DarknessAndMadness 14 December 2015 2015 11:20 0 / 0 @Krait Całą torebkę otworzył, pieprz cytrynowy Kamis, ostatnie danie w życiu kiedy poczuje jaki kolwiek smak.
M Moher_przez_samo_h 15 December 2015 2015 15:25 0 / 0 Jeżeli pleśni jest więcej niż żółtka, jajko trzeba ponownie przesmażyć (mądrość z czasów studenckich). Odpowiedz
Wygląda jak coś co ja robię z omletami i sałatkami z pomidorów...Pieprzu nigdy dość! Sól jest dla mnie zbędna w 90% potraw nie zauważam nawetr kiedy jej nie ma - ale pieprz być musi w ilości olbrzymiej! Myślę, że mam spaczony smak :).
OdpowiedzKtoś musiał mieć sporo energii żeby tyle pieprzyć na raz :)
Odpowiedz@Krait Całą torebkę otworzył, pieprz cytrynowy Kamis, ostatnie danie w życiu kiedy poczuje jaki kolwiek smak.
Jeżeli pleśni jest więcej niż żółtka, jajko trzeba ponownie przesmażyć (mądrość z czasów studenckich).
OdpowiedzChyba widać ślad po zatyczce z pieprzniczki :D
Odpowiedz