Zibioff 13 grudnia 2015 o 17:57 0 / 2 Wygląda jak coś co ja robię z omletami i sałatkami z pomidorów...Pieprzu nigdy dość! Sól jest dla mnie zbędna w 90% potraw nie zauważam nawetr kiedy jej nie ma - ale pieprz być musi w ilości olbrzymiej! Myślę, że mam spaczony smak :). Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K Krait 13 grudnia 2015 o 18:00 +1 / 1 Ktoś musiał mieć sporo energii żeby tyle pieprzyć na raz :) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
DarknessAndMadness 14 grudnia 2015 o 11:20 0 / 0 @Krait Całą torebkę otworzył, pieprz cytrynowy Kamis, ostatnie danie w życiu kiedy poczuje jaki kolwiek smak. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M Moher_przez_samo_h 15 grudnia 2015 o 15:25 0 / 0 Jeżeli pleśni jest więcej niż żółtka, jajko trzeba ponownie przesmażyć (mądrość z czasów studenckich). Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Bari2010 15 grudnia 2015 o 22:50 0 / 0 Chyba widać ślad po zatyczce z pieprzniczki :D Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Wygląda jak coś co ja robię z omletami i sałatkami z pomidorów...Pieprzu nigdy dość! Sól jest dla mnie zbędna w 90% potraw nie zauważam nawetr kiedy jej nie ma - ale pieprz być musi w ilości olbrzymiej! Myślę, że mam spaczony smak :).
Ktoś musiał mieć sporo energii żeby tyle pieprzyć na raz :)
@Krait Całą torebkę otworzył, pieprz cytrynowy Kamis, ostatnie danie w życiu kiedy poczuje jaki kolwiek smak.
Jeżeli pleśni jest więcej niż żółtka, jajko trzeba ponownie przesmażyć (mądrość z czasów studenckich).
Chyba widać ślad po zatyczce z pieprzniczki :D