@NajSuper na papierowy ręcznik, to można szklankę odstawić... a to wygląda na steka z polędwicy wołowej i powinien rzeczywiście odpocząć przed podaniem na np. jakiejś kratce żeby soki się równomiernie rozeszły... niemniej jednak jak widać na załączonym obrazku stek nie jest osamotniony a jak wiadomo czasem okazja drugi raz może się nie przytrafić...
oo jedzenie, nie zauważyłem
OdpowiedzTylko te szparagi... nie są pewnie nafaszerowane mięsem w marynacie alkoholowej.
OdpowiedzCiekawe co filetowała tym nożem?
OdpowiedzTak prawiczki, zauważyłem nóż do filetowania, bo piersi mam na co dzień.
@Gambini nie idzie się napatrzeć/nadotykać piersi na zapas
Przed położeniem na talerz kotleta powinno się położyć na papierowy ręcznik żeby obciekł z tłuszczu. Ona to chyba gotować nie umie .
Odpowiedz@NajSuper na papierowy ręcznik, to można szklankę odstawić... a to wygląda na steka z polędwicy wołowej i powinien rzeczywiście odpocząć przed podaniem na np. jakiejś kratce żeby soki się równomiernie rozeszły... niemniej jednak jak widać na załączonym obrazku stek nie jest osamotniony a jak wiadomo czasem okazja drugi raz może się nie przytrafić...
Trochę cieknie z tego mięsa...
OdpowiedzZielone szparagi, mniam :)
OdpowiedzA gdzie ziemniaki?!
Odpowiedzu nas paczka asparagusa to tak 1:50£ - 2:50£ ale smazony z czarnym pieprzem i parmezanem Na salatke do obiadu PYCHA . szkocja
OdpowiedzNie wiem gdzie Ty szparagi kupujesz, ale powiem Ci jedno - przeplacasz. Anglia
Chyba wyglądają!!!
OdpowiedzBrakuje tylko piwka do kompletu.
Odpowiedz