@maat_ zgadzam się z Tobą. Dobrej jakości stek, pieczona karkówka, mięska z grilla... to są rarytasy dla mięsożercy. A przynajmniej dla mnie:) To co pokazane jest na zdjęciu to typowe śmieciowe żarcie w którym zawartość mięsa jest znikoma.
@mydasek
ofc?
znowu jakiś durny skrócik?
Istnieją jakieś grupy dyskusyjne pod które można się podpiąć, żeby być na bieżąco? Wyrażacie siebie w jakiś inny równie fajny sposób, np. specjalny strój czy fryzura?
Żartuje, dla mnie masowe zapożyczenia "modnych" skrótów i słów z "Hameryki" to debilizm.
Jakby na to nie patrzec to mięsożercy jedzą padlinę. W końcu mięso to nic innego jak element martwego zwierzęcia.
Chociaż to co jest na zdjęciu akurat jakością się nie wybija, a nawet jak smakuje to jest to smak chemii i ogólnie konserwantów. Fakt, że smakowo bywają dobre - dobre jednak nie oznacza najlepsze. To już wolę ładniutki, średnio wysmażony stek z antrykotu, przyprawiony jedynie solą i pieprzem. Mniam. Albo zrobić sobie kotleta de volaille, pierś z kurczaka, pieprz, sól, jajko i bułka tarta na panierkę, a w środku masełko własnej roboty. Pyszność. I przede wszystkim wiadomo co to tak naprawdę jest.
@maat_ zgadzam się z Tobą. Dobrej jakości stek, pieczona karkówka, mięska z grilla... to są rarytasy dla mięsożercy. A przynajmniej dla mnie:) To co pokazane jest na zdjęciu to typowe śmieciowe żarcie w którym zawartość mięsa jest znikoma.
Odpowiedz@malaszaramysza Ja się wyłamię. na 1 miejscu oczywiście karkóweczka! 2 miejsce tatar, 3 ale równie zaszczytne miejsce należy do...kaszaneczki ;)
Zmodyfikowano 1 raz Ostatnia modyfikacja: 27 October 2017 2017 11:31
Co to jest mięsożerca, jakieś gender, gmo?
OdpowiedzCoraz więcej takie ścieku pojawia się na demotywatorach :) AUTOR idiota ofc
Odpowiedz@mydasek
ofc?
znowu jakiś durny skrócik?
Istnieją jakieś grupy dyskusyjne pod które można się podpiąć, żeby być na bieżąco? Wyrażacie siebie w jakiś inny równie fajny sposób, np. specjalny strój czy fryzura?
Żartuje, dla mnie masowe zapożyczenia "modnych" skrótów i słów z "Hameryki" to debilizm.
Fastfood dla smakosza jest jak burdel dla romatyka
Odpowiedz@warszawiaczanka Dobra kaszanka- jak najbardziej, ale za tatara podziękuję. Do tego nigdy się nie przekonałam. Tak samo jak do krewetek i sushi.
OdpowiedzAle dlaczego tyle zieleniny?
OdpowiedzJakby na to nie patrzec to mięsożercy jedzą padlinę. W końcu mięso to nic innego jak element martwego zwierzęcia.
OdpowiedzChociaż to co jest na zdjęciu akurat jakością się nie wybija, a nawet jak smakuje to jest to smak chemii i ogólnie konserwantów. Fakt, że smakowo bywają dobre - dobre jednak nie oznacza najlepsze. To już wolę ładniutki, średnio wysmażony stek z antrykotu, przyprawiony jedynie solą i pieprzem. Mniam. Albo zrobić sobie kotleta de volaille, pierś z kurczaka, pieprz, sól, jajko i bułka tarta na panierkę, a w środku masełko własnej roboty. Pyszność. I przede wszystkim wiadomo co to tak naprawdę jest.
ja cię nazwę grubaskiem
Odpowiedzz szybkim zawałem i miażdżycą
Odpowiedz