Demotywatory.pl

Menu Szukaj
+
126 153
-

Zobacz także:


E El_Polaco
-1 / 1

W Polsce raczej ciężko o dobry kebab. Powinien być z jagnięciny, a często zamiast prawdziwego mięsa mają jakąś imitację mięsa. Nie wiem, jak to się nazywa. To już lepiej wziąć kebaba z kurczaka, bo wtedy dostaniemy normalne mięso drobiowe. Ale z jagnięciną smakuje lepiej.

Odpowiedz
Ashera01
0 / 0

@El_Polaco zamiast baraniny jest często wołowina i to ze starych krów, twarda i niesmaczna

E El_Polaco
0 / 0

@Ashera01
Nie wiem, co to dokładnie jest. Teraz sprawdzałem w google i rzeczywiście niby wołowina, chociaż i o to bym się nie założył. Jak już to jakoś przetworzona, przemielona, sprasowana. Sam nie wiem. Ale to mięso to jest jednolita masa, więc jakoś jest wcześniej obrabiane. I być może dodają czegoś jeszcze, żeby było taniej.