Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj
+
9729 10343
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
S sshenaniganss
+34 / 88

a dlaczego to na talerzyku nie bylo?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar kebabnik
+59 / 101

a od kiedy pizzę kładzie się bezpośrednio na kratce do grillowania? ;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar hatifnaty
+8 / 40

bo nie trzeba dawać na tależyku szybciej się wtedy spód upiecze... a ta pizza jest the best xD a jak tu ktoś ptrawie umierał z głodu a lodówka pusta? pewnie student xD

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M MadnesSpx
0 / 32

XDDDDDD HAHAHA

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
B bauagan
+8 / 28

muahahha, om nom nom nom nom nom

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
W wiacus
+2 / 62

Kazda pizza by tak sie zachowala. Ot ktos pojecia nie ma.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A anuluu
0 / 0

tak ma każda pizza mrożona, znam to z praktyki, nie wiem jakby się zachowała pizza robiona, ale możliwe że tak samo

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Lerion
+19 / 27

Smacznego ! xD

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
B bilans
+3 / 35

masz u mnie piwo za tego demota xD
genialne

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
I iglasty
-1 / 49

to jest fail... naleśniki też na kratce pieczesz?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A Adder
+59 / 81

ja też kładę zawsze bezpośrednio na kratce i nigdy nie miałem takiej przygody :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar grassy
+53 / 63

oj tam spójrzcie na to z innej strony...już kroić nie musi XD

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A Akishiro
-1 / 19

... a producenci AGD inteligentnych użytkowników.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
H HansOlo
+15 / 31

A ja kupuję pizzę z biedronki i ją się da upiec na kratce, więc nie zrzędzić zrzędy wy, o to to

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
B Bzyczy
+19 / 31

Trzeba było do ogniska wrzucić...

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S sml8z
-1 / 11

HAHAHAHAHA

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar mtx
+5 / 11

miłośnik stylu jedzenia "prosto z piekarnika" :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
C chybaja
+1 / 11

Trzeba mieć talent żeby tak "upiec" pizze... nie ma co.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
G godrobert
+14 / 28

Gadacie głupty.
Ja zawsze robie pizze bez sreberka. Wiele firm, i ZADNA sie tak nie rozpadła.
Kazda pizze daje bezposrednio na kratke do grillowania

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Babolka
+4 / 26

hej, przecież normalnie się na kratce piecze, o co wam chodzi z jakimiś podkładkami czy sreberkami, niepotrzebna dodatkowa robota:/

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Babolka
+7 / 27

hej, przecież normalnie się na kratce piecze, o co wam chodzi z jakimiś podkładkami czy sreberkami, niepotrzebna dodatkowa robota:/

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
B Bodziktb89
+6 / 18

Ja zjadłem tony pizzy z Biedronki :) grzanej na ruszcie i nigdy sie nie zawiodłem

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
R reakcjonista
+6 / 14

Moje pizze (gotowe) zawsze bezpośrednio na kratce pieczone i dawały radę ;] To ta pizza, którą autor demota upiekł, ma jakiś feler, on wszystko robił jak należy :p Była istotnie z Lidla? Czy to taki chłyt jedynie, żeby było śmiesznie?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar diokhan
-2 / 14

fajnie sie kradnie cudze demoty, nie ?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Z zioom
+15 / 23

Ludzie, proszę was, nie pier.dolcie głupot o tym, że na kratce nie można jeśli nigdy w życiu nie mieliście do czynienia z mrożoną pizzą. Ja przez ostatnie 3 lata studiów jem taką co drugi dzień i jeszcze nigdy w życiu nie używałem ani podkładki, ani talerza (powiem tak, co za idiota piecze pizzę na talerzu, żeby później mu wyszła guma do żucia!!)
A dla autora demota wielki plus. heh, Powiedz tylko skąd ta pizza tak naprawdę jest :) bo jeśli z Lidla to już więcej po mrożonki tam nie chodzę:)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T Thomasson88
+4 / 14

boze... czy wy nie widzicie ze na zdjeciu jest pizza własnej roboty? czyli świeże ciasto;/ a nie po obróbca jak ze sklepu... wiec powstrzymajcie sie bo:

1. pizze z opakowania MOŻNA robić bezpośrednio na kratce.
2. Jesli sam robisz ciasto to skonczysz tak jak na fotce.

koniec

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T tmk79
-1 / 7

Hehe.. śmiejcie się sobie, ale jak byłem w Szkocji to Lidl był moim wybawieniem XD Żarło nie dość, że tanie to jeszcze jakość świetna (serio), a w polsce wszystko w dupy :P

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
C carpenter666
-3 / 3

rozj**ało mnie to zdjęcie ;))

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
P pryncypia
+1 / 3

Piękne, w życiu czegoś takiego nie widziałam :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
E emesc
0 / 4

Ta pizza to chyba byla zmikrofalowana ostro a nie pieczona ;]

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
P Piromanx
-2 / 4

zdjecie smieszne :) te pizze sie je jak są zamrozone, wtedy sie nie je**ą xD

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
R Rabus
+2 / 4

Serwis jest miejscem, gdzie tworzymy plakaty motywujące. Może to być zarówno Demotywator, jak i Motywator - bo to ta sama siła, działająca w tym samym kierunku, lecz mająca przeciwny zwrot.

Nasza definicja demotywatorów, które można tu wrzucić jest nawet jeszcze szersza. Możesz stworzyć każdy plakat o dużej sile emocjonalnej. Taki, który dzięki podpisowi zdumiewa, krzyczy z ekranu, daje kopa na sam jego widok i wgniata przy tym w fotel.

Więc zerk - japa ;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar simboy
-2 / 6

przeciez to nie jest mrozonka.

brak wyobrazni - a pozniej taki dostaje prawko.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T Tafariel
+8 / 8

Czemu oceniacie tego kto piekł, a nie demota ? Ludzie... Demot mocny :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Z zofey
-1 / 1

Gdyby pizza miała więcej ciasta niż wody (tej np. z ogórków) to by się nie rozpadła w taki sposób. To właśnie jest marny produkt.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Koza89
+1 / 3

kup pizze w kaufland'zie xD

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M Mlodyndm
+1 / 7

Ludzie jakie podkładki, sreberka?
Wszyscy jakieś paciejewa marketowe jecie co potrzebują sreberka żeby się nie rozpaść jak się woda na środku zbierze bo tak się w nich robi masę produktu?
Markowe pizze mrożonki nie będę reklamował nie potrzebują żadnych podkładek i nawet na kratce dobrze się pieką.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar ciekaweciekawe
-5 / 7

głupota nie zwalnia od myślenia...

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T Truth
+2 / 4

Własnie ze pizza z lidla jest najlepsza i najtansza!

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S Szejdziur
+3 / 3

padlem..

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K knj
+14 / 16

po 1. jakie sreberka? jakie talerze? ja od kilku lat wkladam biedronkowa pizze wporst na "ruszt" i jest swietna bo chrupiaca!
po 2. widac ze to mikrofala... wiec albo ktos cos zle wlaczyl i sie zrobila mokra, miekka itp albo ma zrabana mikrofale ;D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M monikamonika
+1 / 3

ciekawe kto sprzatał?:D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K kontemplator
+6 / 10

Co za debile piszą komenty w stylu: "pizze na kratce, bez sreberka?" ?! Tak, można tak piec. Mnie nigdy coś takiego się nie zdarzyło, a robiłem tak pizze z 500 razy...

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
C cube87
+2 / 4

Brono pizzy zdecydowanie się nie smaży ^^ a żadenb piekarnik nie ma opcji smażenie :P ale napewnie nie jest potrzebne żadne sreberko tacka czy jakakolwiek inna podstawka

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar skival
+3 / 3

hahhaha ^^

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S SECONDHEARTBEAT
+2 / 6

Czy ktoś z was wie, że pizze się na blasze robi ?oO nie na kracie od grilowania i nie na srebrze ?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S SECONDHEARTBEAT
-5 / 7

1. Pizza do piekarnika.
2. Na blachę ją.
3. Nie na kratkę od grilla albo srebro.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T t3rror
0 / 2

cala prawda : D dobry demot :P

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar UserBanned
+6 / 6

Po pierwsze i najważniejsze - który kretyn piecze pizzę w mikrofali? Ja rozumiem brak czasu i pośpiech, ale nawet w takiej sytuacji człowiek jest w stanie zrobić cztery proste rzeczy - rozgrzać piekarnik (ten standardowy), włożyć tam pizzę, nastawić zegarek oraz poczekać. Z głodu się nie umrze, a lepiej poczekać nieco dłużej, niż jeść bezsmakową, wodnistą gumę.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
P Pakerzus
+3 / 5

Mikrofale, tak bardziej łopatologicznie(nie wchodzą w niuanse związane z odwracaniem dipoli etc.) wprowadzają cząsteczki wody w drgania, wytwarzając ciepło, a dokładnie podgrzewając wodę zawartą w tym wypadku w pizzy, dlatego podgrzewanie w mikrofali przypomina bardziej gotowanie niż pieczenie dlatego ta pizza wygląda tak a nie bardziej naturalnie, wniosek, nie ma co jechać po pizzy a raczej po właścicielu za to,że jak już musiał sobie ugotować pizze w mikrofali to mógłby skorzystać z talerza

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K Katerinee
0 / 2

ahahah xd niezłe ;p

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
L LoverBoy17
0 / 2

trzeba umiec ja przygotowac a nie pierdzielnac na 800W i ustawic na 2 min -.-

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Jogobella
+1 / 1

Ha ha ha!!! Dobre!

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A Artex
0 / 2

Ale widać że pizze robił ktoś kto już kiedyś ją robił, idealne koło, ładne ciasto na brzegu... Farsz też niczego sobie. Wydaje mi się że to zdjęcie to bardziej fake niż prawdziwe wydarzenie, ale mogę się mylić ;). W każdym razie demot dobry. (+)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar edyj71
-2 / 6

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha spadłem z krzesła...

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D dupal100
-3 / 5

demot:"Lidl ceni jakość" i "Lidl jest tani":mówi samo za siebie

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar 0153n
+3 / 3

wy to chyba jacyś powaleni jesteście. ofc pizze sie na kratce kładzie jak sie ma piekarnik gazowy... looknijcie na instrukcje przygotowania "położyć na ruszcie"

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
B bobernh
-5 / 5

Gratuluje intelektu. =_=

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar kokosowa
0 / 2

trzabylo na blache czy co dac:P

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D diaaan
-3 / 3

haha dobre xd

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S spostrzegawcza
-2 / 2

"mówi ptaszek do ptaszka ... BLASZKA !!!"

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T toja888
-3 / 11

demot:Jestem idiotą:Piekę pizze bez talerza

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D dwooruch
+1 / 3

jaki debil tak pizze piecze? :O

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar robertflash
+2 / 2

już nima kaapci, jusz nima kapci

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
L lajt
-1 / 1

yy nieraz dawałem pizze na kratke w ot takim piekarniku, przykładowo dziś i nic sie z nia jakos nie działo:>

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
C Chops
+1 / 3

Ludzie proszę ja was. Po pierwsze czytajcie instrukcje od kuchenek, do 90% operacji służy kratka,nawet do pieczenia ciasta w formie. Po drugie jeśli nie wiecie jak piec przeczytajcie instrukcje. Pizzę wkłada się ZAMROŻONĄ(schłodzoną), do NAGRZANEGO piekarnika, dzięki temu ciasto spieka sie z zewnątrz i nigdzie nie popłynie.
Życzę powodzenia w kuchni ;-)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Paanic
+1 / 1

hahahah yeb.
nie no, ja często piekę na kratce, jak sreberka brakuje i nigdy mi się to nie zdarzyło xD może była za bardzo rozmrożona?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar MiReLkA
+1 / 1

hahah ;p smacznego ;p

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
J jamtwojstary
+1 / 1

miłego sprzątania :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar kristoferr
+2 / 6

demot:Jesteś tym:Co jesz

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
3 3ast
-1 / 1

Prawda ;D !

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
B BoloYeung
-1 / 5

demot:Pieczenie:Wymaga też i myślenia.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K korkowa
+1 / 3

pizza studencka:)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar M4Jk
0 / 2

Ja zawszę mrożona pizze (bo ta taka była) bez talerzyka daje...

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
P paix
-5 / 5

demot:Też rozmrażasz pizze:Przed włożeniem do piekarnika?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S sienki
+1 / 1

kierownica :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
E Eliaszq
-1 / 1

na blasze a nie na kratce mistrzuniu..

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Y y0g1
-1 / 1

Pizze sie kładzie na blache...ale ok :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar goscius
0 / 2

Sam czasami piecze pizze na kratce i nie miałem takiej sytuacji... Nie rozumie też czemu uważacie że autor tego demota jest także autorem zdjecia...
Ode mnie + :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar hedstajl
-1 / 1

demot:Blachara:By się przydała...

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar NeoDavis
0 / 0

Od kiedy to pizze się piecze na talerzyku, czy tym bardziej kratce?
Jest coś takiego jak folia aluminiowa, którą kładzie się pod pizzę, na kratkę...
Mówię ja - Kucharz

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
N nataluch93
0 / 0

pyszności xdd

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar CherryEyEs
0 / 0

dobree... XDD

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar skicg
-1 / 1

Opis powinien byc
Media Marct nie dla idiotów.

Jaki debil polozylby pizze na kratke w piekarniku ;/

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D doge2
0 / 0

hahahahah

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar obiektywna
0 / 0

lidl jest tani
i do bani ;d

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
D DrogaKakaowa
0 / 0

demot:Smacznego

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
M malysz1519
-1 / 1

demot:A pamiętałeś o podkładce do pizzy?
-taaak...:nowy opis

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar lifeisbrutal
0 / 0

bez kitu

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar piszczu123
0 / 0

matoły przecież pizza jak by była na blaszce to by sie przypaliła od dołu , zawsze najlepiej jest piec na kratce.! widocznie ciasto pizzy było dobrego gatunku ;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K kowal7011
0 / 0

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S szmuradelox33
0 / 0

wcale nie lidl, tylko jakiś popiep*ony debil...
każda pizza jak będzie się piec na takiej siatce to tak będzie wyglądać...

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
E Edom
-1 / 1

demot:Pizza z Lidla:Tylko kto normalny piecze pizze bez blachy

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K konopia4fun
0 / 0

o boże hahahaha

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar kfak
0 / 0

skąd wiecie, że to pizza z Lidla? to, że autor demota dał taki podpis 'Lidl ceni jakość' nie znaczy, że ta pizza jest akurat z Lidla, no jaki macie na to dowód? :D

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Z Zcompany
0 / 0

DEMOTYWUJE!!!

Odpowiedz Komentuj obrazkiem