idę o zakład, że robi to jak cukierki z wzorkiem w środku http://www.pl.all.biz/img/pl/catalog/106647.jpeg tutaj akurat lizaki, a to jest dość proste, lepi się wałki lub cienkie długie płaty i odpowiedni się je wzdłuż układa, a całość do formy, lizaki są dodatkowo wyciągane, co zmniejsza ich średnicę...
Skojarzyło mi się to nieco z techniką mokume.
Sekret, którego nie ma...
Taki chleb, to żaden problem. Proszę - tu przepis po angielsku: http://nasilemaklover.blogspot.com/2015/10/leopard-patches-bread-loaf.html
A tutaj typ foremki, w której upieczono chleb na zdjęciu w Demotach: http://www.headcook.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/1200x1200/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/i/file_10_43.jpg .
fajny chlep ciekawe czy smakowy
Sam jesteś chlep
idę o zakład, że robi to jak cukierki z wzorkiem w środku http://www.pl.all.biz/img/pl/catalog/106647.jpeg tutaj akurat lizaki, a to jest dość proste, lepi się wałki lub cienkie długie płaty i odpowiedni się je wzdłuż układa, a całość do formy, lizaki są dodatkowo wyciągane, co zmniejsza ich średnicę...