G Geoffrey 31 października 2016 o 14:32 +3 / 3 Matko, uwierz - winogrona fermentują bez drożdży. Do zacieru i do jabłek się dodaje, a do winogron nie. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
~he_he 31 października 2016 o 16:09 +2 / 2 na "dziczkach" też dobre wychodzi ;) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
F firedragon555 31 października 2016 o 20:11 0 / 0 my w domu robilismy rózne wina z równych owoców, zawsze bez drożdży, tylko "dzikie" drożdże, te ktore sa w powietrzu i na skorkach owoców i zawsze wychodzi Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Matko, uwierz - winogrona fermentują bez drożdży. Do zacieru i do jabłek się dodaje, a do winogron nie.
na "dziczkach" też dobre wychodzi ;)
my w domu robilismy rózne wina z równych owoców, zawsze bez drożdży, tylko "dzikie" drożdże, te ktore sa w powietrzu i na skorkach owoców i zawsze wychodzi