Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj

I to są porządne pierogi

www.demotywatory.pl
+
138 159
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
avatar Gambini
+13 / 13

Ciekawe które z nich można ugotować.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Zgadnijcie
+10 / 10

I komu się to w ogóle chce robić na normalny obiad.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Riesling
+2 / 2

@Gambini Masz rację, pewnie żadne. To się raczej piecze lub smaży niż gotuje. Bym tego w ogóle nie nazwała pierogami.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar ~Rybi_Cyc
+15 / 15

Przepis jak robić ładne pierogi w 8 godzin

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar ~Yohoho
+2 / 2

A potem się zagapić i zagotować wodę... Buhahahah

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar ~adfv
+6 / 6

a gdzie te pierogi bo bardziej mi to wygląda na masę cukrową niż na ciasto pierogowe.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar costamzczymstam
0 / 0

dokładnie, fondant jak się patrzy

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Pergamin
0 / 0

Nie wiem ile bym musiał z moją mamą je lepić... Jak z 200 pierogów zajmuje nam lekką rękę z cztery godziny. A takie coś? ;-;

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
R konto usunięte
0 / 0

@Pergamin 4 godziny? U nas 1,5 godziny po 4 godzinach to nikt nie pamięta że pierogi były robione

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Pergamin
0 / 0

@Rafikk222 U nas nie ma takiej wprawy. Jak się zrobi częściej niż na Boże Narodzenie, to jest święto samo w sobie, a już szczególnie jak się zrobi je ze szpinakiem... Z mięsem i kapustą jest łatwo, ale ta zielenina się strasznie ciągnie i trudno nabrać odpowiednią ilość. I tak to się ciągnie...

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
R konto usunięte
0 / 0

@Pergamin szpinak najlepiej sobie pokroić i wtedy się nic nie ciągnie :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar ~frankieKiller
+2 / 2

Porządne to będą, jak będą smaczne a nie ładne. Może się okazać, że ciasto będzie twarde jak kamień.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem