Mięso z rosołu jest tańsze niż ugotowane osobno w wodzie... Chodzi o to, że ktoś nie kupił mięsa tylko użył tego z rosołu oszczędzając. Czasami Magda nie mówi dosłownie, a trzeba myśleć by ją zrozumieć. Chyba nie trzeba tu geniusza... Podejrzewam, że z kolorami też pewnie chodziło, żeby dodać je, ale nie przesadzaj lub coś podobnego.
Obrońca z kanału? Wystarczy spojrzeć na fora na temat programu by wiedzieć jaka jest prawda. Alkoholiczka. Znam osoby, które miały "przyjemność" z tą panią (2 odcinki, różne sezony i miejsca). Nie polecam zgłaszać się do programu. Strata pieniędzy, czasu i ...w zasadzie wszystkiego. Jeśli ktoś nie umie prowadzić restauracji to powinien zgłosić się do specjalisty w branży a nie do pani "pseudoGessler"
Jest na to wszystko jedna prosta zasada - nie oglądaj. Przełącz na jakiś bardziej wartościowy program, zamiast przejmować się jakimś mózgotrzepem. Wbrew pozorom jeśli dobrze się poszuka, to znajdzie się jakiś ciekawy program, który przy okazji poszerzy zakres wiedzy i będzie stymulował umysł. Bo nie rozumiem jak można się przejmować typową pokazówką, której zadaniem jest tylko nabić oglądalność i nic więcej.
Powinien się za nią zabrać SANEPID, za te włosy w kuchni.
@master79 okropne jest też to, że tam nikt w kuchni nie nosi rękawiczek... :/
Przeczytaj ze zrozumieniem, kobieta ma rację.
ciekawe, że w swoich knajpach nie zrobiła rewolucji. bo przynajmiej 5 (o tylu wiem) ZBAŃCZYŁO
Jak ona ma rację
Mięso z rosołu jest tańsze niż ugotowane osobno w wodzie... Chodzi o to, że ktoś nie kupił mięsa tylko użył tego z rosołu oszczędzając. Czasami Magda nie mówi dosłownie, a trzeba myśleć by ją zrozumieć. Chyba nie trzeba tu geniusza... Podejrzewam, że z kolorami też pewnie chodziło, żeby dodać je, ale nie przesadzaj lub coś podobnego.
Obrońca z kanału? Wystarczy spojrzeć na fora na temat programu by wiedzieć jaka jest prawda. Alkoholiczka. Znam osoby, które miały "przyjemność" z tą panią (2 odcinki, różne sezony i miejsca). Nie polecam zgłaszać się do programu. Strata pieniędzy, czasu i ...w zasadzie wszystkiego. Jeśli ktoś nie umie prowadzić restauracji to powinien zgłosić się do specjalisty w branży a nie do pani "pseudoGessler"
Jest na to wszystko jedna prosta zasada - nie oglądaj. Przełącz na jakiś bardziej wartościowy program, zamiast przejmować się jakimś mózgotrzepem. Wbrew pozorom jeśli dobrze się poszuka, to znajdzie się jakiś ciekawy program, który przy okazji poszerzy zakres wiedzy i będzie stymulował umysł. Bo nie rozumiem jak można się przejmować typową pokazówką, której zadaniem jest tylko nabić oglądalność i nic więcej.