Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj
+
288 298
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
avatar ~YakoTako
+1 / 3

Tak, jasne, za to teksturat sojowy znakomicie nadaje się do udawania mięsa i jest tak tani, że dokładają go nawet 30% .

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar ~wieszcojeszczyniewieszcojesz
0 / 4

Tylko zdjęcie nietrafione bo właśnie w tych lodówkach są produkty świeże z krótką datą a największa chemia jest na dziale nabiału te plasterki szynek i wędlin pakowane próżniowo i te najpopularniejsze parówki ,z datą kilka miesięcy.Elo mordy.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
H hubertnnn
+3 / 3

Widać że świeżego mięsa na oczy nie widziałeś.
Jak my sami sobie mięso zrobimy, to może w zwykłej lodowce i 2 miesiące leżeć, a nadal jest świeże.

Jeśli mięso ma datę ważności mniej niż miesiąc to znaczy że to nie mięso a makulatura mięsopodobna myta w domestosie by nie zzieleniała za szybko.
Ta sama zasada tyczy się serów.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar ~rezacny
+1 / 1

Do zakładów mięsnych przywozi się żywe zwierzęta i nie wywozi żadnych odpadów. Ciekawe, do czego dodawane są penisy wieprzowe.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A Amincea
0 / 2

parówki, mortadele, psie karmy...

Odpowiedz Komentuj obrazkiem