Autor demota nie rozumie tego przypadku medycznego ani procesu fermentacji. Osoba ta posiada w swoich jelitach zagnieżdżone drożdżaki alkoholowe jakie w wyniku fermentacji w jelitach produkują alkohol. Jak widać ma ich całkiem sporo. Wiec pisanie że ma problem po zjedzeniu drożdży jest bzdurą. Poza tym drożdże to kategoria grzybów jednokomórkowych i nie każde produkują alkohol. Te drożdże spożywcze sprzedawane w sklepach nie produkują alkoholu gdyż są to drożdże chlebowe. Po zjedzeniu takich drożdży będzie miał sraczkę i większe gazy niż zwykle. Drożdże alkoholowe rozkładają cukry na alkohol w środowisku kwaśnym , efektem ubocznym jest produkcja dwutlenku węgla wiec prawdopodobnie pan ma sporo gazów. Skrobia jest węglowodanem i skalda się z cukrów Glukozy. Więc nie po zjedzeniu drożdży tylko poz jedzeniu Skrobi i innych węglowodorów zawierające cukry proste i złożone
Autor demota nie rozumie tego przypadku medycznego ani procesu fermentacji. Osoba ta posiada w swoich jelitach zagnieżdżone drożdżaki alkoholowe jakie w wyniku fermentacji w jelitach produkują alkohol. Jak widać ma ich całkiem sporo. Wiec pisanie że ma problem po zjedzeniu drożdży jest bzdurą. Poza tym drożdże to kategoria grzybów jednokomórkowych i nie każde produkują alkohol. Te drożdże spożywcze sprzedawane w sklepach nie produkują alkoholu gdyż są to drożdże chlebowe. Po zjedzeniu takich drożdży będzie miał sraczkę i większe gazy niż zwykle. Drożdże alkoholowe rozkładają cukry na alkohol w środowisku kwaśnym , efektem ubocznym jest produkcja dwutlenku węgla wiec prawdopodobnie pan ma sporo gazów. Skrobia jest węglowodanem i skalda się z cukrów Glukozy. Więc nie po zjedzeniu drożdży tylko poz jedzeniu Skrobi i innych węglowodorów zawierające cukry proste i złożone
chodzący aparatura..