Nie wiem co w tym dziwnego, tzn takiego jak na zdjęciu to nie widziałem. Do tego najlepsze pączki zawsze na smalcu a nie oleju :) (to i nic dziwnego, że trochę skwarek w środku smak jeszcze poprawi)
OdpowiedzKomentuj obrazkiem
Zmodyfikowano
1 raz.
Ostatnia modyfikacja:
21 lutego 2020 o 8:21
Nie wiesz nie gadaj.. Zwyczaj pochodzi tak naprawde z Ukrainy robi się ciasto drożdżowe i wrzuca na gorący, rozgrzany olej można robić na słodko jak i z miesem, kapusta i grzybami, z czym dusza Twa pragnie. Możemy o tym porozmawiać
To jest ku.wa genialne
Nie tyle mięso co słonina
Nie wiem co w tym dziwnego, tzn takiego jak na zdjęciu to nie widziałem. Do tego najlepsze pączki zawsze na smalcu a nie oleju :) (to i nic dziwnego, że trochę skwarek w środku smak jeszcze poprawi)
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 21 lutego 2020 o 8:21
Nie wiesz nie gadaj.. Zwyczaj pochodzi tak naprawde z Ukrainy robi się ciasto drożdżowe i wrzuca na gorący, rozgrzany olej można robić na słodko jak i z miesem, kapusta i grzybami, z czym dusza Twa pragnie. Możemy o tym porozmawiać
W np Nigerii popularne są pączki z jajkiem gotowanym na twardo w środku. Sceptycznie do tego podchodziłam, ale dobrze smakuje
Pyszne, zjadłbym.
Nic zaskakującego, ciasto nadziane mięchem. Jadłbym.