@wonskji: No właśnie: "A kogo to interesuje? Są kurczaki? Są." Najważniejsze to się nażreć. Nie ważne, że kosztem pogorszenia jakości drogiej obrabiarki.
@1986Andy
Tu chodzi o to, że na tokarce ktoś piecze kurczaki, a nie, że tokarka się uszkodzi. Ten wyżej musiał poszpanować, że coś tam wie o tokarkach, nieważne, że nie ona jest tu głównym bohaterem. Z resztą co was to tak boli, będziecie ją naprawiać sami, czy płacić za naprawę, należy do was? Jakbyś wypadek miał, to zamiast pierwszej myśli, czy wszyscy żyją, to czy czasem podłużnica się nie cofnęła? Wyjmijcie kije z dupsk panowie śmiertelnie poważni.
Kiedyś pracowałem przy takich piecach co się skóry suszyło i w 1 piecu nigdy nie dawało się materiału na najniższe piętro bo było tak obtłuszczone od jedzenia co ludzie przynosili sobie podgrzać;p
Hmmm... wypas ♥️
Ciekaw jestem jak bardzo straci precyzję od nierównomiernego rozszerzania termicznego po nagrzaniu pryzmatów ...
@killerxcartoon
A kogo to interesuje? Są kurczaki? Są.
@wonskji: No właśnie: "A kogo to interesuje? Są kurczaki? Są." Najważniejsze to się nażreć. Nie ważne, że kosztem pogorszenia jakości drogiej obrabiarki.
@1986Andy
Tu chodzi o to, że na tokarce ktoś piecze kurczaki, a nie, że tokarka się uszkodzi. Ten wyżej musiał poszpanować, że coś tam wie o tokarkach, nieważne, że nie ona jest tu głównym bohaterem. Z resztą co was to tak boli, będziecie ją naprawiać sami, czy płacić za naprawę, należy do was? Jakbyś wypadek miał, to zamiast pierwszej myśli, czy wszyscy żyją, to czy czasem podłużnica się nie cofnęła? Wyjmijcie kije z dupsk panowie śmiertelnie poważni.
Kiedyś pracowałem przy takich piecach co się skóry suszyło i w 1 piecu nigdy nie dawało się materiału na najniższe piętro bo było tak obtłuszczone od jedzenia co ludzie przynosili sobie podgrzać;p
No takiego przypadku z tokarką to jeszcze na żadnym szkoleniu BHP nie pokazywali. ;)