Ixpire1234 24 grudnia 2020 o 9:40 +7 / 7 Podaj Fugu, a ci jeszcze dobrze za to zapłaci :). Odpowiedz Komentuj obrazkiem
n0p 26 grudnia 2020 o 13:12 +1 / 1 Tylko garstka wykwintnych kucharzy Japońskich ma narodowy certyfikat na przyrządzanie ryby Fugu. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T Tmaniek 27 grudnia 2020 o 4:22 -1 / 1 Porada dla zięciów.Nie musicie jechać do azji,poeksperymentujcie z rodzimymi grzybkami. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Podaj Fugu, a ci jeszcze dobrze za to zapłaci :).
Tylko garstka wykwintnych kucharzy Japońskich ma narodowy certyfikat na przyrządzanie ryby Fugu.
Porada dla zięciów.Nie musicie jechać do azji,poeksperymentujcie z rodzimymi grzybkami.