taaa, naprawdę urocza, a teraz proponuję idź na farmę i przypadkiem spróbuj stanąć za taką i jej nie obserwować (może nawet być odgrodzona), za którymś razem niespodziankę masz gwarantowaną i to naprawdę mocną.
a w tagach krowa i jagnię. Ja wiem, że nie każdy musi być zaznajomiony z nomenklaturą zootechniczną, ale o tym, że jagnię to młode owcy uczą dzieci w podstawówce.
Udziec cielęcy doskonale nada się na steki, sznycle, zrazy i pieczeń, a nerkówka do duszenia i pieczenia. Mostek upiec można z nadzieniem, łopatkę natomiast udusić lub przeznaczyć na kotlety mielone.
Krówka, to jest taki cukierek, a to jest cielak!
taaa, naprawdę urocza, a teraz proponuję idź na farmę i przypadkiem spróbuj stanąć za taką i jej nie obserwować (może nawet być odgrodzona), za którymś razem niespodziankę masz gwarantowaną i to naprawdę mocną.
a w tagach krowa i jagnię. Ja wiem, że nie każdy musi być zaznajomiony z nomenklaturą zootechniczną, ale o tym, że jagnię to młode owcy uczą dzieci w podstawówce.
@agronomista
Różne są filozofię dodawani tagów. Bez względu na tematykę demota zawsze warto dać np. "cycki".
Udziec cielęcy doskonale nada się na steki, sznycle, zrazy i pieczeń, a nerkówka do duszenia i pieczenia. Mostek upiec można z nadzieniem, łopatkę natomiast udusić lub przeznaczyć na kotlety mielone.
to jest nasiono hamburgera
Nigdy, pamietaj, nigdy nie kupuj po pijaku dalmatyńczyk.
pycha
Mała krówka nazywa się cielak.
w takiej sytuacji powiedzenie, taka słodka że aż bym ją schrupała, nabiera dziwnego znaczenia
No co ja tu widzę?? Cielęcina zadnia... świerza.
Ale cudo!