P ProbabilityBatman 27 marca 2022 o 0:18 0 / 0 Toż to powodyr głodu czyli gluten. Podług ewolucji mamy co najmniej 80 tysięcy lat a mąkę robimy od 4 tysięcy. Na sto pro wyewoluowaliśmy, żeby ją jeść. Trust me I am not a scientist Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S konto usunięte 29 marca 2022 o 13:05 -1 / 1 @ProbabilityBatman Skąd wiesz czy gluten. W kukurydzy i ryżu i owsie glutenu nie ma. Robi się z nich mąki. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Toż to powodyr głodu czyli gluten. Podług ewolucji mamy co najmniej 80 tysięcy lat a mąkę robimy od 4 tysięcy. Na sto pro wyewoluowaliśmy, żeby ją jeść. Trust me I am not a scientist
@ProbabilityBatman Skąd wiesz czy gluten. W kukurydzy i ryżu i owsie glutenu nie ma. Robi się z nich mąki.
Najlepszy ziemniak!