Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj
+
143 146
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
avatar Duergh
+5 / 7

Ale przepisem na kapiszony czy patisony? Bo żadnego łączącego je w kapisony nie znam :P

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S slagen
0 / 2

Pokroić i zaprawić jak korniszony. Raz zrobiłem tylko musiały dwa lata leżeć zanim się przegryzły. Ale bardzo smaczne

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
P piotrs25
+4 / 4

Pokroić w panierkę i na patelnię.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
O Obiektywny1
0 / 0

Załadować do pistoletu.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S konto usunięte
+4 / 4

Z patisonow można zrobić np. Zapiekanki. Trzeba odkroić im te dupke z ogonkiem, wyjąć łyżką że środka bardziej miękka część miąższu z pestkami u w to miejsce umieścić farsz - wedle uznania, np mielone mięso z cebulką i ziołami. Układamy na blaszce i do pieca.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S stach1947
+3 / 3

Wpisz PATISON , to może znajdziesz przepis, nie znam warzywa "KAPISON"

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar n0p
+2 / 2

Można pokroić w plastry (około 1 cm), panierkę ładną zrobić (najlepiej mix bułki tartej i mąki w stosunku 2:1 + przyprawy) i usmażyć na oleju. Wyśmienite.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S sosen9
0 / 0

Ale głupek. Musi szukać wśród romansideł o wampirach.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem