Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj
+
301 307
-

Komentarze ⬇⬇

Zobacz także:


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
avatar Rhanai
+3 / 3

Raczej 'reklama' własnej kuchni xD

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
R Ricochet69
+5 / 5

To raczej brak zaufania do osób przygotowujących dania. Jeżeli trafi się w nim niewłaściwy grzybek to klient może nie być już w stanie zapłacić po degustacji ;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
A Agnen67
0 / 0

Problem polega na tym, że większość zatruć grzybami wychodzi po kilku godzinach, i większości przypadków umiera się kilka dni.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar bartoszewiczkrzysztof
+7 / 7

Raczej ''zaufanie'' do kucharza XD

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
K kurnutus
+7 / 7

... bo wszystkie grzyby są jadalne, ale niektóre tylko raz.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Q Quant_
0 / 0

@kurnutus - w sumie to nie do końca prawda. Te najbardziej zabójcze dają objawy z dość dużym opóźnieniem, więc można jeść przez kolejny dzień :) Nawet były takie przypadki, że jakaś rodzinka jednego dnia zeżarła sromotniki, a że im smakowały (podobno jest to bardzo smaczny grzyb), to zrobili powtórkę następnego dnia, bo ciągle jeszcze nic im nie było. Ale kolejny dzień spędzili już w szpitalu, bo co się odwlecze, to nie uciecze ;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Z zowk_sjookoski
0 / 0

Restauracja płaci klientowi za danie z grzybami? Ale w grę wchodzi zjedzenie, czy wystarczy samo jego zamówienie?

Odpowiedz Komentuj obrazkiem