O ile nie zamroził ich w -100 stopniach albo mniej a że na to nie ma szans no pozostaje mu życzyć tylko powodzenia w spożyciu i przetrawieniu takiego pieczywa.
W sumie to ludzie wyrzucają za dużo żywności ja tam chleb mrożę od wielu lat i wyjmuję tylko tyle ile potrzebuję w danym momencie. I zawsze mam świeży, a nie dwu, albo trzydniowy.
@Jezuita Zdrowia życzę, bo w zamrożonych produktach też rozwija się pleśń. Chleb z reguły może być przechowywany ok. 3 miesięcy.
O ile nie zamroził ich w -100 stopniach albo mniej a że na to nie ma szans no pozostaje mu życzyć tylko powodzenia w spożyciu i przetrawieniu takiego pieczywa.
Ale ja już tak robię od dawna i ciągle nie daję rady.
W sumie to ludzie wyrzucają za dużo żywności ja tam chleb mrożę od wielu lat i wyjmuję tylko tyle ile potrzebuję w danym momencie. I zawsze mam świeży, a nie dwu, albo trzydniowy.