Cynik1 24 listopada 2023 o 7:06 +3 / 3 ... i tylko majonez kielecki w Kielcach ;) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
H konto usunięte 26 listopada 2023 o 9:42 +2 / 2 @Cynik1 Tymbark jest z Tymbarku;) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
Ashera01 26 listopada 2023 o 21:44 +1 / 1 @hade4x @Cynik1 i ketchup w Kotlinie Odpowiedz Komentuj obrazkiem
koszmarek66 24 listopada 2023 o 13:00 +5 / 5 I tylko w Polsce robią śledzia po japońsku, rybę po grecku, fasolkę po bretońsku... Odpowiedz Komentuj obrazkiem
U99 26 listopada 2023 o 9:52 +3 / 3 @koszmarek66 Barszcz ukraiński, pierogi ruskie, placek po węgiersku... Odpowiedz Komentuj obrazkiem
P konto usunięte 26 listopada 2023 o 12:48 -3 / 3 @koszmarek66 gówno prawda, znam wielu Polaków robiących te dania za granicą. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
koszmarek66 26 listopada 2023 o 14:11 -1 / 1 @phronesis Masz rację. I tylko Polacy robią śledzia po japońsku, rybę po grecku, fasolkę po bretońsku... Odpowiedz Komentuj obrazkiem
P konto usunięte 26 listopada 2023 o 14:22 -1 / 1 @koszmarek66 https://www.youtube.com/watch?v=MOpSySxmTSQ łatwo to zdementować czytając komentarze chociażby pod tym przepisem. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
... i tylko majonez kielecki w Kielcach ;)
@Cynik1 Tymbark jest z Tymbarku;)
@hade4x @Cynik1 i ketchup w Kotlinie
I tylko w Polsce robią śledzia po japońsku, rybę po grecku, fasolkę po bretońsku...
@koszmarek66 Barszcz ukraiński, pierogi ruskie, placek po węgiersku...
@koszmarek66 gówno prawda, znam wielu Polaków robiących te dania za granicą.
@phronesis Masz rację.
I tylko Polacy robią śledzia po japońsku, rybę po grecku, fasolkę po bretońsku...
@koszmarek66 https://www.youtube.com/watch?v=MOpSySxmTSQ
łatwo to zdementować czytając komentarze chociażby pod tym przepisem.