nie wiem co ci kucharze mają że tak lubią się pokazywać - z tym że nie robią niczego szczególnego. Pokazywanie tak prostych czynności i chwalenie się tym publicznie jest trochę śmieszne.....
to tak jakbym nagrał film jak trzepać dywan, umyć okno albo wkręcić żarówkę....
@next_1 no racja. Jakby odjaniepawlił taką maniane jak w kilku pracach gdzie robiłem to by było coś.
Koleś jeżdżący szczotką drucianą a później przecierający wszystko druciakiem...
Dla nieobeznanych z tematem...te płyty pokryte są warstwą "nieprzywierającą". Nie wiem dokładnie czym ale jak zarysujesz to się robi gorsza choooynia niż z patelnią pokrytą teflonem.
Dobry środek czyszczący, kwasek cytrynowy?
Przepraszam. W której restauracji ??? W Polsce ??? Zdarza mi się naprawiać takie urządzenia i w życiu niewidziałem żeby ktoś to czyścił. Niestety.
nie wiem co ci kucharze mają że tak lubią się pokazywać - z tym że nie robią niczego szczególnego. Pokazywanie tak prostych czynności i chwalenie się tym publicznie jest trochę śmieszne.....
to tak jakbym nagrał film jak trzepać dywan, umyć okno albo wkręcić żarówkę....
@next_1 no racja. Jakby odjaniepawlił taką maniane jak w kilku pracach gdzie robiłem to by było coś.
Koleś jeżdżący szczotką drucianą a później przecierający wszystko druciakiem...
Dla nieobeznanych z tematem...te płyty pokryte są warstwą "nieprzywierającą". Nie wiem dokładnie czym ale jak zarysujesz to się robi gorsza choooynia niż z patelnią pokrytą teflonem.
Coroczna tradycja...
A nie lepiej jest dbać o czystość na bieżąco?
Co wieczór nad polskim morzem.
@wojek - natchnąłeś mnie optymizmem.
Znalazłem ten produkt,
@nicotian77
https://www.webstaurantstore.com/3m-700cc-scotch-brite-3-2-oz-liquid-griddle-quick-clean-packet-case/399700CC.html
Niestety trochę drogi...