@veraclixuk niekoniecznie... bo jak ktoś ściśnie jabłko i lekko je wgniecie... to następnego dnia już tam wychodzi "obicie i zbrązowiała skóra i miękkość w tym miejscu" że klienci ściskają mandarynki to też głupie... ale banany? To już szaleństwo... bo po kolorze skóry banana widać jego dojrzałość.. (ale dodałbym jeszcze macanie i ściskanie pomidorów... to dopiero jest szał wśród klientów by wymacać i nacisnąć wszystkie... wziąć dwa.. reszta leży i wiadomo... szybciej się taki ściśnięty pomidor zacznie psuć
To bardziej powinno być przy bananach czy mandarynkach...
@veraclixuk niekoniecznie... bo jak ktoś ściśnie jabłko i lekko je wgniecie... to następnego dnia już tam wychodzi "obicie i zbrązowiała skóra i miękkość w tym miejscu" że klienci ściskają mandarynki to też głupie... ale banany? To już szaleństwo... bo po kolorze skóry banana widać jego dojrzałość.. (ale dodałbym jeszcze macanie i ściskanie pomidorów... to dopiero jest szał wśród klientów by wymacać i nacisnąć wszystkie... wziąć dwa.. reszta leży i wiadomo... szybciej się taki ściśnięty pomidor zacznie psuć