P ProbabilityBatman 27 March 2022 2022 0:18 0 / 0 Toż to powodyr głodu czyli gluten. Podług ewolucji mamy co najmniej 80 tysięcy lat a mąkę robimy od 4 tysięcy. Na sto pro wyewoluowaliśmy, żeby ją jeść. Trust me I am not a scientist Odpowiedz
S konto usunięte 29 March 2022 2022 13:05 -1 / 1 @ProbabilityBatman Skąd wiesz czy gluten. W kukurydzy i ryżu i owsie glutenu nie ma. Robi się z nich mąki.
Toż to powodyr głodu czyli gluten. Podług ewolucji mamy co najmniej 80 tysięcy lat a mąkę robimy od 4 tysięcy. Na sto pro wyewoluowaliśmy, żeby ją jeść. Trust me I am not a scientist
Odpowiedz@ProbabilityBatman Skąd wiesz czy gluten. W kukurydzy i ryżu i owsie glutenu nie ma. Robi się z nich mąki.
Najlepszy ziemniak!
Odpowiedz