Kiedy ona sie smieje to stwarza wrazenie jakby jej mozg odlaczal sie od aparatu wkonawczego . Maja matka potrafi ugotowac wiecej potraw niz ona , a przed kamere sie nie pcha z byle czym.
Ludzie oglądają jej program bo jest przepełniony przekleństwami. A większość to lubi. Bo jest różnica jak się powie: "Kur**, to smakuje jak gówno" niż "Ale to jest niesmaczne"
Rozrywka made in Poland.
Mnie kotlety w panierce przygotowane w sklepie i tylko włożyć na chwilę do piecyka, smakują jak zgniłe drewno. Tak, drewno. Gdyby zawierały mięso, poczułbym. Moje zmysły szaleją od niebezpieczeństw.
Ponoć miliony zwierząt zabijanych jest w rzeźniach. Do czego używa się ich mięsa?
@Wandejczyk
z kąd wiesz jak smakuje drewno?kolejny znawca jak pani Magda, poza tym, to się nie trzyma tematu, zwierzęta już jaskiniowcy zabijali i to zostało zakorzenione. Poza tym co ty myślałeś że kupne kotlety to są jak od mamy. W związku z pytaniem do czego się ich mięsa używa odpowiem krótko:domowe kotlety mmm
To jest jeden z tych demotów, który zawiera zdjęcie osoby znienawidzonej, podpis ją subtelnie (lub nie) obrażający z miejscem na komentarze, w których każdy - niczym jak w księdze zażaleń - wyrzuca wszystko co mu leży na wątrobie ;) +
nawet kobiety nie znam:p a odnośnie smakow... to słyszałam ze ok.80% smaku odzwierciedla się w zapachu, czyli jak wąchała gówno to i wie jak smakuje:p. Owszem są wyjątki od reguły.
Jeśli chcecie jadać jedzenie a nie chemię, młotki, to Gessler odwala kawał dobrej roboty w uświadamianiu konsumentów o ich prawach. Ile razy w programie kucharz był wielce zdziwiony, że Gesslerowej nie smakuje choć wcześniej nikt dania nie odesłał. Ludzie krępują się zwrócić uwagę, że coś jest niedobre, dlatego kucharze myślą, że mogą wciskać ludziom byle co, bo wszystko zjedzą. Jeśli Wam nie robi różnicy czy jecie pomidorową Waszej mamy czy hotdoga z budki to przygotujcie się za 10-15 lat na wrzody żołądka, zespół jelita wrażliwego czy nawet raka. Gessler, choć prezentuje straszliwie barokowy sposób bycia, to jednak benzoensanu sodu nie stosuje.
Druga sprawa to zdziwienie, że kobieta, którą zaprosili żeby wyciągnęła ich z dołka, zagląda im do garów. Nie zgadzają się z taką inwigilacją i przerobieniem wszystkiego na inne kopyto, to po co zapraszają? Dla reklamy czy antyreklamy?
Pewnie, że Gessler klnie i to jest niefajne, ale w zarządzaniu niższym personelem wymagany jest ich język, a Wy, młotki, przecież klniecie i jeszcze się cieszycie, że to takie cool
ale, ponieważ Wy nie jadacie jeszcze w restauracjach więc nie możecie wiedzieć jak to jest gdy danie za 30-50 zł okazuje się niejadalne, bo właściciel chciał mieć przebicie pięciokrotne.
A powiedz mi który porządny i szanujący się kucharz używa przypraw z torebki? Bo ta pani "restauratorka" jak najbardziej. Widać to właśnie ty nigdy nie byłeś w porządnej knajpie...
Jej program jest beznadziejną kopią programu Gordona Ramsaya "Kuchenne koszmary". Klonem który umiera przedwcześnie, zgnilizną etc. nic
nowego w Polskiej telewizji - same klony bez ikry.
OdpowiedzKomentuj obrazkiem
Zmodyfikowano
1 raz.
Ostatnia modyfikacja:
23 grudnia 2010 o 9:02
Lubię ten program, ale byłam w jednej z jej restauracji... i szczerze nie polecam. Jedzenie jest niesmaczne, moje danie było strasznie mdłe, a innych np. niedopieczone.
ale z Was zazdrośniki, akurat pani Magda zna się na kuchni, poczytajcie jej biografie i dopiero się wymądrzajcie... acha a Gordon Ramsay prowadzi innego rodzaju program o innej konwencji
Restauracja Polka - dramat w jednym akcie
Miejsce: Żelazowa Wola
Czas akcji: Lato 2010
Osoby: Ja, wiejskie chamy (kelnerzy)
Scena 3 (1 i 2 to składanie zamówienia)
- Czemu tak długo musiałem czekać na to danie?
- To nie McDonald
Scena 4
- Kelner! Co ten kurczak taki zimny?
- Piec nam się słabo rozgrzewa
idiotka BEZ KULTURY ktora umie gotowac
Niezłe +++ xD
Kiedy ona sie smieje to stwarza wrazenie jakby jej mozg odlaczal sie od aparatu wkonawczego . Maja matka potrafi ugotowac wiecej potraw niz ona , a przed kamere sie nie pcha z byle czym.
3 restauracje które "odnowiła" już upadły, no ale o tym TVN już nie wspomnie
sam pomysł programu jest ok tylko trzeba by zmienić Magde G..
Kameleon8888 mi się wydaje że te restauracje dostały fundusze od tvn-u żeby stworzyć wrażenie że niby wszystkim pomaga
TVN zrobił z tej kur*y wielkiego mistrza kuchni, a tak naprawdę to ona się gówno zna na gotowaniu, jeszcze się do tego lansuje... żal mi jej ;/
Ja na początku myślałem że ona nic nie ma na sobie tylko ten płaszcz :) zbocz ze mnie, ale taki już jestem
Ludzie oglądają jej program bo jest przepełniony przekleństwami. A większość to lubi. Bo jest różnica jak się powie: "Kur**, to smakuje jak gówno" niż "Ale to jest niesmaczne"
Rozrywka made in Poland.
ja oglądałem na discovery czy jakimś tam innym podobym kanale amerykańską wersje to tam jest gościu. to przy nim ona jest milutka
SPOko program , tak sie składa że krytyka musi byc !a nie ze bez kultury
@bartek3033 Hell's Kitchen :D? a ten gościu to pewnie Gordon Ramsay.
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 23 grudnia 2010 o 14:20
nad tym czy potraf gotowac też bym sie zastanowił
NIE nawidzę jej! jak dla mnie to zwykła kur*a z ulicy(nie obrażając wymienionych tutaj pań) i ciekawe czy sama coś potrafi ugotować...
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 12 lutego 2011 o 19:20
bartek3033 mówisz o Gordonie Ramsey'u?
Jeśli tak to zgadzam się w 100% :)
nie raz bawiła sie pewnie w 2 girls one cup
Jak Bear Grylls :)
Czy te gówno jest świeże czy mrożone - Pyta się Magda Gesler
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 22 grudnia 2010 o 17:35
Jak ona mnie wku#wia. Taki dumny ch#j.
bez jaj, ale założyła taką bluzkę, że myślałem że to skóra i szukałem cycków ;p
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 22 grudnia 2010 o 17:35
skoro twierdzi że coś smakuje jak gó**o to muszę stwierdzić że musiało to być bardzo podobne do niej
- To smakuje jak gówno, co wyście tu dodali?!
- A gówno Ci do tego ;>
Jak byście nie wiedzieli to ta istota zaistniała dlatego, że jest siostrą polityka.
Bear Grylls - Poker Face
Mnie kotlety w panierce przygotowane w sklepie i tylko włożyć na chwilę do piecyka, smakują jak zgniłe drewno. Tak, drewno. Gdyby zawierały mięso, poczułbym. Moje zmysły szaleją od niebezpieczeństw.
Ponoć miliony zwierząt zabijanych jest w rzeźniach. Do czego używa się ich mięsa?
bear grylls tez zna wszystkie smaki!
@Wandejczyk
z kąd wiesz jak smakuje drewno?kolejny znawca jak pani Magda, poza tym, to się nie trzyma tematu, zwierzęta już jaskiniowcy zabijali i to zostało zakorzenione. Poza tym co ty myślałeś że kupne kotlety to są jak od mamy. W związku z pytaniem do czego się ich mięsa używa odpowiem krótko:domowe kotlety mmm
może jadł drewno, ja jadłam papier, trawę, kwiatki itp. :P
@ senek323
A co to za problem? Takie skojarzenie. Co robi się z mięsem zwierząt rzeźnych? Bo w opisanym przeze mnie produkcie go nie ma.
To jest jeden z tych demotów, który zawiera zdjęcie osoby znienawidzonej, podpis ją subtelnie (lub nie) obrażający z miejscem na komentarze, w których każdy - niczym jak w księdze zażaleń - wyrzuca wszystko co mu leży na wątrobie ;) +
Poznałem ją w warszawie na nowym świecie była NIESAMOWICIE arogancka
Dlaczego ona jest goła? I jeszcze ta sałata na cenzurę...
co ona zrobiła z Czarcią Łapą, jakieś niebieskie okna :P a był taki zajebisty mrok i leciała muza z lat 20
nawet kobiety nie znam:p a odnośnie smakow... to słyszałam ze ok.80% smaku odzwierciedla się w zapachu, czyli jak wąchała gówno to i wie jak smakuje:p. Owszem są wyjątki od reguły.
dobre...xD
ja tam powiem krótko i na temat
ta wielka pani restauratorka powinna za Makłowiczem czy Kuroniem patelnie i garnki nosić :)
A Gordonowi Ramsay'owi powinna buty czyścić :D
A mi może służyć jako podpórka do papieru toaletowego.
problem w tym że Makłowicz nie potrafi gotować:)
ja lubie gesslerową i lubię jej program. a tak przy okazki to fajny demot...
jakos nie pamietam zeby powiedziala ze cos smakuje jak gowno w ktoryms odcinku balwany
HAHAHA jestem rozj*bany xDDDDDDDDDDDDDDD
Bawi się baba w Gordona Ramsay'a...by ją w oczodoły kaczka chędożyła... ;/
Jeśli chcecie jadać jedzenie a nie chemię, młotki, to Gessler odwala kawał dobrej roboty w uświadamianiu konsumentów o ich prawach. Ile razy w programie kucharz był wielce zdziwiony, że Gesslerowej nie smakuje choć wcześniej nikt dania nie odesłał. Ludzie krępują się zwrócić uwagę, że coś jest niedobre, dlatego kucharze myślą, że mogą wciskać ludziom byle co, bo wszystko zjedzą. Jeśli Wam nie robi różnicy czy jecie pomidorową Waszej mamy czy hotdoga z budki to przygotujcie się za 10-15 lat na wrzody żołądka, zespół jelita wrażliwego czy nawet raka. Gessler, choć prezentuje straszliwie barokowy sposób bycia, to jednak benzoensanu sodu nie stosuje.
Druga sprawa to zdziwienie, że kobieta, którą zaprosili żeby wyciągnęła ich z dołka, zagląda im do garów. Nie zgadzają się z taką inwigilacją i przerobieniem wszystkiego na inne kopyto, to po co zapraszają? Dla reklamy czy antyreklamy?
Pewnie, że Gessler klnie i to jest niefajne, ale w zarządzaniu niższym personelem wymagany jest ich język, a Wy, młotki, przecież klniecie i jeszcze się cieszycie, że to takie cool
ale, ponieważ Wy nie jadacie jeszcze w restauracjach więc nie możecie wiedzieć jak to jest gdy danie za 30-50 zł okazuje się niejadalne, bo właściciel chciał mieć przebicie pięciokrotne.
A powiedz mi który porządny i szanujący się kucharz używa przypraw z torebki? Bo ta pani "restauratorka" jak najbardziej. Widać to właśnie ty nigdy nie byłeś w porządnej knajpie...
tl;dr
Jej program jest beznadziejną kopią programu Gordona Ramsaya "Kuchenne koszmary". Klonem który umiera przedwcześnie, zgnilizną etc. nic
nowego w Polskiej telewizji - same klony bez ikry.
Zmodyfikowano 1 raz. Ostatnia modyfikacja: 23 grudnia 2010 o 9:02
Lubię ten program, ale byłam w jednej z jej restauracji... i szczerze nie polecam. Jedzenie jest niesmaczne, moje danie było strasznie mdłe, a innych np. niedopieczone.
Ona niby nie używa konserwantów i wszystko takie naturalne i swieze? To czemu reklamuje przyprawy PRYMAT, ktore zawieraja glutaminian sodu?
Z takimi kłakami do kuchni się pcha!!!
"Świnia Pigi"
No i mamy osobę która przebiła Beara Grylls'a
ale z Was zazdrośniki, akurat pani Magda zna się na kuchni, poczytajcie jej biografie i dopiero się wymądrzajcie... acha a Gordon Ramsay prowadzi innego rodzaju program o innej konwencji
Nie lubię tej świnki -.-
ta cala Magda jest bezszczelna jak h*j
Dziekuje dobranoc :*
Restauracja Polka - dramat w jednym akcie
Miejsce: Żelazowa Wola
Czas akcji: Lato 2010
Osoby: Ja, wiejskie chamy (kelnerzy)
Scena 3 (1 i 2 to składanie zamówienia)
- Czemu tak długo musiałem czekać na to danie?
- To nie McDonald
Scena 4
- Kelner! Co ten kurczak taki zimny?
- Piec nam się słabo rozgrzewa
to ja ją pozdrawiam
jak dla mnie to pani Magda ma trochę poprzestawiane bańce - takie moje zdanie.
Myślałem, że jest goła i szukam gdzie te cycki...
Po chwili zobaczyłem, że to bluzka...
Być może lubi często robić From Ass 2 Mouth.