Zwykłe ciasto francuskie, można kupić w każdym markecie.To białe może być twarogiem z wiaderka. Masa budyniowa podczas pieczenia przejdzie w stan ciekły. Piec w temperaturze około 180 stopni około 15-20 minut. Przed pieczeniem posmarować rozbełtanym jajkiem, cała filozofia :>
Jeszcze poproszę przepis na ciasto i to białe "coś" .:)
Z góry dziękuję;)
ciasto pol francuskie drozdzowe
biala masa to zapewnie krem budyniowy do zapieku
pozdrowienia do cukiernika
No właśnie, co to za ciasto??? Wygląda na francuskie ale pewności nie mam. I jaki tu pożytek z takich przepisów obrazkowych...
Wydaję mi się, że to to ciasto francuskie- wystarczy spojrzeć na efekt ;) A w środku pewnie masa budyniowa.
Hmmm... trochę umiejętności z origami może się przydać w kuchni :)
Załóż fartucha???? Że jak??
Zwykłe ciasto francuskie, można kupić w każdym markecie.To białe może być twarogiem z wiaderka. Masa budyniowa podczas pieczenia przejdzie w stan ciekły. Piec w temperaturze około 180 stopni około 15-20 minut. Przed pieczeniem posmarować rozbełtanym jajkiem, cała filozofia :>
w uk takie robię . francuskie ciasto z nadzieniem. 13 minut 180 stopni.
tez mi cos zwykle ciastka z francuza zrob chalke z 8 batow i wtedy sie chwal
nie da sie zrobic chalki z 8 batow gdyz jest potrzebna nieparzysta ich ilosc. z 9 juz robilem :)
Jeszcze nigdy w życiu mi się tak nie nudziło, żebym musiała robić takie pierdoły.