Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj
+
697 740
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
A AikoKuroi
+2 / 4

Jeszcze poproszę przepis na ciasto i to białe "coś" .:)

Z góry dziękuję;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar desajt
0 / 2

ciasto pol francuskie drozdzowe
biala masa to zapewnie krem budyniowy do zapieku

pozdrowienia do cukiernika

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Kataklizm
+3 / 3

No właśnie, co to za ciasto??? Wygląda na francuskie ale pewności nie mam. I jaki tu pożytek z takich przepisów obrazkowych...

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
R Ravven
0 / 0

Wydaję mi się, że to to ciasto francuskie- wystarczy spojrzeć na efekt ;) A w środku pewnie masa budyniowa.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar MINTOR_
-1 / 1

Hmmm... trochę umiejętności z origami może się przydać w kuchni :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S szmisiek
-2 / 2

Załóż fartucha???? Że jak??

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar Garndzilla
+3 / 3

Zwykłe ciasto francuskie, można kupić w każdym markecie.To białe może być twarogiem z wiaderka. Masa budyniowa podczas pieczenia przejdzie w stan ciekły. Piec w temperaturze około 180 stopni około 15-20 minut. Przed pieczeniem posmarować rozbełtanym jajkiem, cała filozofia :>

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
G gregory834
0 / 0

w uk takie robię . francuskie ciasto z nadzieniem. 13 minut 180 stopni.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
S Stefan_Shady
0 / 0

tez mi cos zwykle ciastka z francuza zrob chalke z 8 batow i wtedy sie chwal

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
L letoslaw
0 / 0

nie da sie zrobic chalki z 8 batow gdyz jest potrzebna nieparzysta ich ilosc. z 9 juz robilem :)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar anarchistt89
-1 / 3

Jeszcze nigdy w życiu mi się tak nie nudziło, żebym musiała robić takie pierdoły.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem