Zapiekanka. Prastary wytwór polskiej kuchni ery przełomu - ze starej, odświeżonej bułki wrocławskiej, odrobiny pieczarek, starego sera żółtego i cebuli, sprzedawany swego czasu z klimatycznych, czyli brudnych i sierdzących przyczep kempingowych. Ideał smaku........:)
Prawda......:)
@Fragglesik A co to jest, jakiś kebab czy coś?
Zapiekanka. Prastary wytwór polskiej kuchni ery przełomu - ze starej, odświeżonej bułki wrocławskiej, odrobiny pieczarek, starego sera żółtego i cebuli, sprzedawany swego czasu z klimatycznych, czyli brudnych i sierdzących przyczep kempingowych. Ideał smaku........:)
Gdzie takie serwują?
W Garwolinie
Wygląda jak śmietnik na zapleczu Biedronki.
Poza Garwolinem nigdzie nie widziałem takich zapiekanek
@mscislaw_gniewko do Garwolina mam 350km, jadę.
Posypana, nieznaną w polskiej kuchni, importowaną z Ameryki, obrzydliwą suszoną cebulką. Co to ma wspólnego z naszą, polską, zapiekanką?
@adawo Że co ku.wa? :D
A co to jest?
Konkurs "ile śmieci zmieści się na jednej ręce"?
ślepy jesteś?! wpieprzalbys aż by Ci się uszy trzesly, ludzie to jest wyzerka a nie kotlet po bozemu co niedziela
Polecam zapsy w BarOn na dworcu w Olsztynie. Nie ma lepszych :-)